Magazin

Netflix Andropoz filmi ne zaman çıkacak? Engin Günaydın Anti komediyi nasıl oynadı

Netflix Andropoz filmi oyuncu kadrosu gereği çok merak ediliyor. Avrupa Yakasının o kıl kuyruk ismini oynayan ve milyonlar tarafından sevilen herkesin evine misafir olan Engin günaydın ile Tamer Karadağlı’yı bir araya getiren  yapım Netflix Andropoz filmi çekimleri devam ederken, Netflix Andropoz filmi yayınlanacağı tarih de belirlendi.

7 Ekim tarihinde Netflix platformunda farkını hissettirecek yapım olan Andropoz filmi yayınlanacak.

Marmaris’te ailesiyle birlikte mütevazi bir hayat süren ve orta yaş bunalımına girmesi sonrasında bütün testosteron hormonlarının çalışması ile adeta farlı bir hayata yönelen Yusuf’un yaşadıklarının konu edinildiği Andropoz  filmini özellikle de Tamer Karadağlı ve Engin Günaydın hayranları merakla bekliyor.

Taylan Biladerler’in yönetmen koltuğunda oturduğu Engin günaydın’ın hem yazıp hem oynadığı film Andropoz filmi Netflix platformunda on binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor.

Engin Günaydın, Tamer Karadağlı, Derya Karadaş, Turgut Tunçalp’in başrollerinde oynadığı Andropoz filmin de yardımcı karakterleri ise Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun, ve Melissa & Merih Dilber gibi isimler oynuyor.

Netflix Platformundaki Andropoz filminin konu açıklamasında şu cümleler geçiyro

“50’li yaşlarının başındaki Marmarisli, evli ve iki çocuk babası tuhafiyeci Yusuf, bedeninin yaşlanmasını kafasına takan bir adama dönüşmektedir. Dış görünüşünü ve yaşam tarzını değiştirmek ister. En büyük hayali ise Meryem ile evlendikleri günden beri oturdukları evden, deniz kenarında bir eve taşınmaktır. Hikâye, Yusuf’un bu evi almak uğruna giriştiği mücadele esnasında kız kardeşi ve eniştesiyle olan aile ilişkilerini odaklanırken bir yandan da Yusuf’un satın almak istediği evin sahibi Mahmut Timuçin’in zengin dünyasının karanlık taraflarına da mizahi bir dille değinmektedir.”

Herkesin merakla beklediği Andropoz filmi ile alakalı detaylar haberimizde yer alırken, 7 Ekim itibari ile Netflix platformu Andropoz filmi izleyenler ile dolup taşacak.

 

Başa dön tuşu