Magazin

Necla Nazır’ın tarikat kanalında görüntülendiği söylenmişti! Tuğçe Tayfur’un nişanında ortaya çıktı

Ünlü olmanın ceremesini sürekli göz önünde olarak yaşayan müdavimlerden Ferdi Tayfur ve eşi Necla Nazır. Gün geçmiyor ki haklarında yalan haberler çıkmasın. En son Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızının nişanı sonrasında Google’ın derinliklerinde kalmış detaylar ön sıralara çıkmaya başladı.

Yeşilçam oyuncusu Necla Nazır gençliği ile tüm erkelerin hayali idi. Sonrasında ilerleyen senelerde Ferdi Tayfur ile birlikte olan ve bu birlikteliğinden kızın Tuğçe Tayfur’u doğuran Necla Nazır, kızının nişanın da görüntülendi.

Bir dönem bir tarikata katıldığı iddia edilmişti Necla Nazır’ın. Başını örtmesi, kapanması sonrasında hakkında türlü türlü iddialar atılan Necla NAzır’ın kızı Tuğçe Tayfur açıklama yapma gereği duymuştu.

Tuğçe Tayfur Annesi Necla Nazır ile alakalı yaptığı açıklama da “Annem hacı oldu, bir TV kanalında dini sohbet programı yapıyor” açıklamasında bulunmuştu.  

Ortaya atılan iddialarda Necla Nazır’ın Menzil tarikatıyla bağlantılı olan bir kanalda programda sunması kendisini o tarikata ait dedirttiği dönemlerdi.

Sonrasında Ferdi Tayfur’ın kızı olarak adı Seren Serengil ile kavgaya karışan ve ‘seks kaseti’ açıklamasıyla gündemde olan Tuğçe Tayfur geçtiğimiz gün nişanlandı.

Tuğçe Tayfur’un evli iş adamı ile birlikte olduğunu vurgulayan Seren Serengil’e Tuğçe Tayfur öyle ağır ithamlar da bulunmuştu ki..

Tuğçe Tayfur 7 sene süren evliliğini bitirmesi sonrasında hakkında evli iş adamı Tolga Bayar ile aşk yaşadığı iddia edildiği dönemdi. O dönem eşi Ebru Bayar yuvamı o kadın yıktı demişti.

Seren Serengil’in programında konuşulan bu iddialara Tuğçe Tayfur yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. ” Atıp, tutuyordun ya ‘boşanma davası’ diye. Benim evli bir adamla, mutlu mesut evinde olan bir adamla işimin olmayacağını herkes bilir. Sen bunu bile bile ‘lades’ deyip, 5-6 yıl metres olmuşsun, ne anlatıyorsun? Ben bu adam davasını açana kadar arkadaşı oldum. Kimseyi kandırmadım, ne dediysem arkasındayım. sen ortalıkta dolanan seks kasetlerini topla’ diyen Tuğçe Tayfur’un açıklaması sonrasında dava sürecinin başlayacağı söylense de ilerleyen zamanlarda konu kapanmıştı.

Geçtiğimiz gün Ferdi Tayfur ve Necla NAzır’ın kızı Tuğçe Tayfur nişanlandı.

Ailesiyle fotoğraflarını paylaşan Tuğçe Tayfur’un annesi Necla Nazır’ın o güzeller güzeli yüzü hiç değişmemiş yorumları yapılmıştı.

Geçtiğimiz dönemde yüz felci geçiren zamanın yakışıklı jönlerinden Ferdi Tayfur’un ise hasta halinden hiç eser kalmamış ve kızı Tuğçe Tayfur’un güzel gününü kutlarken ki fotoğrafları ile sosyal medyanın en çok konuşulanı oldular.

 

Başa dön tuşu