Magazin

Nazlı Hamarat göğüslerini açarak oğlu Emir’i rezil etti! Kadeh tokuşturmuştu! Babası harekete geçti oğlum bu kadınla kalamaz

Nazlı Hamarat  İşte Benim Stilim yarışması cile boy gösteren ünlüler arasında yer alırken, ünlü diyoruz çünkü spekülasyonları ile adeta ünlü kervanına katıldı.  İşte Benim Stilim yarışmacısı Nazlı hamarat yarışma sırasında da türlü türlü gündemde olmak adına her konuya atlarken, sosyal medya da yarışma sonrasında ününe ün katacak takipçi sayısına ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi çocuğunun babası ile başı dertte olduğunu açıklayan Nazlı hamarat, eski eşi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıklamış Eski eşi ise oğlunu göstermediği için dava açtığını belirtmişti.

Ufak bir çocuğu ünlü olmak olmadına gündeme çıkmak adına kullandığı iddia edilen Nazlı hamarat şu sıralar oğlu Emir ile yaptığı paylaşımı ile çok konuşuluyor.

1988 yılı Balıkesir Bandırma doğumlu olduğunu bildiğimiz Nazlı hamarat, Marmara Sinemasının sahibi Zekai Hamarat‘ın kızıdır. 2015 senesinde müzik dünyasına adım atan Nazlı hamarat başarı sağlayamamış ve vazgeçmiştir

Magazin gündemini sollamak adına türlü türlü hareketler yapan Nazlı hamarat oğluna çişli diyerek ne kadar küçük olsa da renci de etti. o anları sosyal medya da paylaştı ve herkesin tepkisini topladı.

İşte Benim Stilim adlı yarışma programı ile ünlenen Nazlı Hamarat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti. Hamarat, oğlunu “Sabah güneşi sidikliye vurur. Sidikli uyan, çünkü sen hala altına yapıyorsun” sözleriyle uyandırmaya çalıştı.

Nazlı Hamarat uyanmayan oğluna bir anda “Sabah güneşi sidikliye vurur. Çünkü sen hala altına yapıyorsun, bez var altında” demeye başladı.

Hamarat’ın bu paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekti. Çoğu kişi Hamarat’ı oğlunun özelini binlerce kişiyle paylaşmasının doğru olmadığını söyleyerek ağır şekilde eleştirdi.

 

Başa dön tuşu