Magazin

Murat Övüç’ten olay olan paylaşım! Oğlunu ifşa etti sonra hemen sildi

Sosyal medya fenomeni olan Murat Övüç oğlu ile ilgili yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Paylaşımları ve konuşma tarzı ile dikkat çeken bir isim olan Murat Övüç, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile herkesin ağzını açık bıraktı. Paylaşımı hemen silen fenomen isim sarhoş olduğu için öyle bir paylaşım yaptığını söyledi. Detaylar haberimizin devamında…

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile adını duyuran fenomen isim Murat Övüç oğlu ile ilgili yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Övüç yaptığı paylaşımı apar topar kaldırdı. Fakat durumun yayılmasından kurtulamadı. Konu hakkında daha sonra açıklama yapan Murat Övüç, durumu daha da karıştırdı.

“Beni para kasası olarak görüyor”

Sosyal medya fenomeni olan ve bazı mekanlarda sahne alan Murat Övüç tek çocuğu olan Burakcan Övüç ile ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımın üzerinden çok geçmeden hemen kaldırdı. Murat Övüç oğlunun kendisini para kasası olarak gördüğü şeklinde bir paylaşım yapması üzerine herkes şoke oldu. Fenomen isim daha sonra, “Oğlumlar aramız çok iyi, sarhoştum biraz, hepsi bu” şeklinde açıklama yaptı.

Murat Övüç kimdir?

Murat Övüç, 1968 yılında dünyaya gelmiştir. Vanlı bir ailenin 5. çocuğu olarak doğmuştur. Fenomen isim 5 kardeşten en küçüğüdür. Pertevniyal Lisesi’ni bitirdikten sonra, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Sosyal medya fenomeni olmadan önce tarot falı baktığı ve yaşam koçluğu yapmıştır. Birçok ünlü isim de Övüç’ün o dönem müşterisiydi. Övüç, 6 yıllık devam eden bir evlilik yapmıştır. Bu evlilikten Burakcan adında bir oğlu vardır. Sedat Kapurtu’nun yönetmenliğini yaptığı, 17 Ağustos 2018’de vizyona giren ‘Benim Adım Osman’ isimli filmde oyunculuk da yaptı. Şimdilerde çeşitli mekanlarda sahne alıyor.

 

Başa dön tuşu