Magazin

Murat Övüç Kapalıçarşı’dan babasının dayatmalarına uzandı O öldü ben erkek sevgili yaptım hem de 12 senedir…

Sosyal medyanın günümüzde en çok ünlü aracı olarak kullanıldığını biliyoruz. Murat Övüç‘de sosyal medya fenomenlerinden biri olarak girdi aramıza.

Çektiği videolar ile gündemden düşmek bilmeyen Murat Övüç, özel hayatının sürekli takipçileri tarafından yakın metraja alındığını biliyoruz. Öyle ki imparatorum dediği sevgilisi ile evlilik planı yapan Murat Övüç, ülkeyi terkedecek gibi duruyor.

Geçtiğimiz günlerde gündeme çıkan açıklamalarıyla çok konuşulan Murat Övüç, her hali ile gündem olurken, geçmişteki oğlunun olduğu evliliğindeki pişmanlığını anlatırken, babasının kendisini zortla evliliğe ittiğini açıkladı.

Her paylaşımı skandal her paylaşımı iç bulandırıcı olarak ifade edilen fenomen Murat Övüç yine çok konuşuluyor.

Erkek arkadaşının kapalıçarşı’nın imparatoru olduğunu açtığı canlı yayında anlatan Murat Övüç, yine tepkileri topladı.

Skandal dosyalarını gün gün yenileyen Murat Övüç, bu açıklaması ile gündemi adeta tekrardan solladı.

Eş cinsel olduğunu babasından saklayan Murat Övüç eski eşi ile sürekli görüştüğünü söyledi. Yakın arkadaşının eski eşi olduğunu söyleyen Murat Övüç annesine almak istediği evi aldığını, çocuğuna da en lüksünden 2 araba aldığını söyledi.

Murat Övüç cinsel kimliğini babasından hep sakladığını 10 yıl önce babasının ölümü ile eşinden ayrıldığını da belirtti.

Eş cinsel Murat Övüç abla ve abilerinden büyük tepki aldığını açıkladı. Eski eşinin yanından ayrılması sonrasında çok yalnız kaldığını açıklayan Murat Övüç,fal bakarak hayatını idame ettirmeye çalıştığını kirada otururken ki zorlu yıllarını anlatırken göz yaşlarını tutamadı.

Murat Övüç’ün hayatını değiştiren kişinin Nur Yerlitaş olduğunu açıklaması akabinde onun nsayesinde demet demet para kazandığını da söyledi. Murat Övüç geçmişini unutmadığını da belirtti.

Bir dönem dizide oynayan oğlu için Murat Övüş tüm servetini ona bırakacağını söyledi.

Zaman zaman gündemde olan isim Murat Övüç sarhoş iken oğlu hakkında yaptığı paylaşımının da yanlışlığından bahsetti.

Erkek sevgilisi olduğunu anlatan Murat Övüç 12 senedir birlikte olduklarını ve Kapalıçarşının imparatoru olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz zaman da Murat Övüç’ün yakın metrajına takılan bir isim de Yeşim Salkım olmuştu. konseri iptal edilen Murat övüç geri yaparak sanatçıdan özür dilemişti.

 

Başa dön tuşu