Magazin

Muhafazakar aileden geliyorum diyen Survivor Batuhan sevgilisi ile yatak pozu paylaştı! Bu ne lahana bu ne perhiz denildi

Aşk-ı Memnu dizisinden sonra Survivor yarışması ile yıldızı parlayan Batuhan Karacakaya sevgilisi ile yatak odası pozu olay oldu. Oysa ki ailesinin muhafazakar olduğunu ve Netflix’te bir dizi izlerken açık sahneler olduğundan nereye bakacağını şaşırdığını ve kanalı hemen değiştirdiğini açıklamıştı.

Muhafazakar bir aileden geldiğini açıklayan Survivor Batuhan’ın yatak pozu ‘bu ne lahana turşusu bu ne perhiz’ dedirtirken, işin aslı da sonradan ortaya çıktı.

Survivor yarışmasında sergilediği başarı sonrasında özellikle de genç kızların sevgilisi haline gelen Aşkı Memnu’nun Bülent’i büyümüş de sevgilisi ilke yatak odası pozu paylaşıyor yorumlarına maruz kaldı.

Ayşe Aslan ile sevgili olduklarının açıklanmasının akabinde geçen kısa süre sonrasında yatak odası pozu paylaşmaları hoş karşılanmazken, verdikleri poz çok konuşuluyor.  Aslında hiç de aykırı bir pozun olmadığı Survivor Batuhan’ın sevgilisi ile paylaşımı çok abartılıp yatak odasından paylaştılar şeklinde yorumlandı

Survivor Batuhan kız arkadaşının güzelliğinden kendisi de bahsederken diğer bir yandan da Ayşe Aslan güzelliği ile kendinden bahsettiriyor.

Survivor Batuhan’ın sevgilisi ile yatak odası pozunu kendisinin paylaşmadığı ortaya çıkmış ve sevgilisinin paylaşıp Batuhan’ı etiketlediği belirlenmesi sonrasında Batuhan2ın nasıl geri vites yaptığı da gözler önüne serilmişti.  Havuzda yenildi yorumu yapan Batuhan Karacakaya paylaşımında yatak pozu olmadığını ve havuz sonrası paylaşımları olduğunu söylemesi de dikkat çekti.

Survivor Batuhan’ın sevgilisinin masmavi gözlerinin ön planda olduğu fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu. Masmavi gözlerine ‘bu ne güzel bir renktir böyle’ yorumları yapıldı.

“Netflix’te bir dizi izlerken bir anda çok açık sahneye karşılaşmaktan sıkılıyorum. Muhafazakar bir aileyim.” yorumlarından sonra sevgilisi ile yatak odası pozu paylaşaması tepki toplamış olan Batuhan Karacakaya’ya bu muhafazakarlıkla ne alakası var yorumları yapıldı.  Netflix platformundaki bir dizi için yorum yapan Survivor Batuhan’a verilen destek şu şekilde oldu. ”O konu netflixdeki yayindan kaldirilmis bir dizi icin soylenmisken muhafazakar ailedeyim kismini ise dualarla geldim inancli biriyim diye soylemisken bu iki farkli konuyu bir edip soylemeniz ve hakka girmeniz ne aci dilerim Allahtan bu cocugun hakki ölmesini bile isteyecek kadar vicdani kalbi korelmis insanlardan cikar”

Başa dön tuşu