Magazin

Müge Anlı canlı yayında sinir krizi geçirdi! “Elimdeki fotoğrafları yayınlarsam ülke yıkılır”

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı‘da ortaya çıkan gerçekler yine akıllara durgunluk verdi. 14 yaşındaki küçük bir kızın 36 gündür bulunamaması üzerine Dede Şemsettin Arslan ve eşi, Anlı’dan yardım istedi. Ünlü sunucu günler sonra torunu buldu. Küçük kızı alı koyan şahıs ise serbest bırakılınca Anlı küplere bindi. Detayar haberimizin devamında…

10. sınıfa giden küçük kız kendisinden 10 yaş büyük olan bir kişi tarafından zorla alıkonulduğunu ileten dede, Müge Anlı’dan yardım istedi. Sibel isimli şahsın torununu zor tuttuğunu söyledi. Bu durum üzerine Anlı hemen arayışa geçti ve küçük kızı buldu. Tedbir amaçlı 2 gün devlet kontrolünde tutulacak ve daha sonra dedeye teslim edilecek.

Müge Anlı küplere bindi

36 gün boyunca 14 yaşındaki kızı zorla alıkoyan Sibel hanım ise işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Kadının serbest kaldığını öğrenen Müge Anlı, “Bu çocuğumuzu alıkoyan 2 çocuk annesi kadın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Akyazı Cumhuriyet Başsavcımız Ufuk Turan’a buradan seslenmek istiyorum. Sayın başsavcım, sanırım size bazı fotoğraflar ve videolar iletilmedi. Bu çocuk baştan sona istismar edilmiş. Babaanne ve dede torunları bulunduğu için mutlular. Ama o kıza bunu yapan kişinin nasıl serbest kaldığını anlamıyorum” dedi.

Müge Anlı sözlerine, “Kim olursanız olun bu durumun istismar olduğunu anlarsınız. Bir kişinin çocuk istismarından tutuklanması için daha hangi koşulların gerçekleşmesi gerekiyor? Bu kadın nasıl serbest olur? Ben bir gazeteciyim. Gazeteciler bir konuyu alır ortaya koyar, hem o konunun taraflarını hem de vatandaşların menfaatini düşünerek yayın yapar. Son zamanlarda bir sistem gelişti ve bu sistem hepimizi yaralıyor. Ben elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı. Ama o fotoğrafları ekrana vermem ve olayın sosyal medyada infial mi yaratması gerekiyor? Kim olursanız olun bu durumun istismar olduğunu anlarsınız. Bir kişinin çocuk istismarından tutuklanması için daha hangi koşulların gerçekleşmesi gerekiyor? Bu kadın nasıl serbest olur?” şeklinde devam etti.

Durum karşısında çok öfkelenene Anlı, “Fotoğrafları sosyal medyada yayınlamışlar. İnsanlar kendi çocuklarına bakmakta zorluk çekerken sen elin kızını alıp gece kulüplerine hangi menfaatle götürüyorsun?” diyerek çıkıştı.

Başa dön tuşu