Magazin

MİSS Turkey 2022’ye Kalk Gidelim’den transfer var! Ece Aydemir kimdir? kaç yaşında? boyu, kilosu, Instagram hesabı nedir?

3 sezon boyuncu 135 bölümü ile ekranlarda fırtınalar estiren Kalk Gidelim dizisinden bir oyuncu Miss Turkey güzeli olma yolunda önü açıldı.  Senelerdir her genç kızın hayalini süsleyen ve katılmak istenilen Miss Turkey 2022 20 Eylül’de düzenlenecek iken Miss Turkey ilk 20 finalisti açıklandı.

Gerek giyimleri, gerekse de bilgilerinin yarışacağı Miss Turkey 2022 finalistlerinin açıklanması sonrasında isimler merakla araştırılırken, Ece Aydemir ismi hiç yabancı gelmedi.

İlk 100 arasına girdikten sonra dün akşam Miss Turkey 2022 de yapılan son eleme sonrasında 20 finalist belirlendi.

İstanbul’un en lüks otellerinin birinde düzenlenecek olan taç giyme merasimi için 20 güze4l güzelliklerini ve bilgilerini sergileyecek iken çok dikkat çeken isim Ece Aydemir’de Miss Turkey 2022 güzeli olma adayları arasında.

Instagram hesabında 50 bine yakın takipçisi olan Miss Turkey finalisti Ece Aydemir bu haber akabinde takipçi sayısının arttığı gözlemlenirken, Ece Aydemir sosyal medya hesabına baktığımızda güzeller güzeli oyuncunun birbirinden cesaretli pozları ile karşılaştık.

Masmavi gözleri ile dikkat çeken Ece Aydemir hakkındaki detaylar şu sıralar merakla araştırılıyor.

Ece Aydemir kimdir?

2001 İstanbul doğumlu Türk oyuncudur. Ayla Algan Yaratıcı Drama ve Kamera Önü oyunculuk eğitimi almıştır. 2017 yılında “Kalk Gidelim” dizisinde canlandırdığı Duru karakteriyle dikkatleri çekmeyi başarmıştır.

Genç oyuncu ayrıca “Olmaz Öyle Şey” adlı tv filminde de oynamıştır. Ece Aydemir 170 cm ve 52 kilodur.

Ece Aydemir Instagram hesabı kullanıcı adı da @eceaaydemir’dir

Şu sıralar herkes Miss World, Miss Universe ve Miss Supranational’da ülkemizi temsil etmek adına Miss Turkey 2022’yi kazanmak için adeta ter döküyor.

Miss Turkey 2021 güzelleri Dilara Korkmaz, Cemrenaz Turhan ve Şira Sahilli seçilmiş ve  yukarıda adı geçen yarışmalarda ülkemizi temsilen bulunmuşlardı.

 

Başa dön tuşu