Magazin

Miro Gerede Erkaya hiç iyi karakteri oynayacak gibi durmuyordu! Duy Beni Ateş ve Melisa ortak oluyor

Duy Beni Ateş kimdir? Duy Beni Ateş kim oynuyor? Duy Beni Ateş karakteri ile karşımıza çıkan oyuncu kim? Miro Gerede Erkaya kimdir? Miro Gerede Erkaya oyuncu mu? Miro Gerede Erkaya rol aldığı diziler hangileri kaç yaşında evli mi?

Duy Beni dizisi hakkında çıkan final iddialarını çöpe çıkarmak adına adeta küllerinden doğmaya hazırlanıyor Duy Beni dizisinden ayrılan 2 öğretmenin yerine Ufuk Ateş ve Miro Gerede Erkaya katılması dizinin hikayesinin bambaşka yönde ilerleyeceğini gösteriyor.

İşte sosyetenin bağrından kopup gelen isim Miro Gerede Erkaya Duy Beni Ateş karakterini canlandıracak.

Duy Beni dizisi yaz sezonu dizisi olarak Star TV ekranlarında yayın hayatına devam ederken Duy Beni  bu akşamki yayınlanacak olan yeni bölümüne Miro Gerede Erkaya ve Ufuk Ateş dahil oluyor.  Duy Beni dizisi oyuncularından Miro Gerede Erkaya kimdir ? Miro Gerede Erkaya kaç yaşındadır? soruları ile birlikte yakışıklılığı ile dikkat çeken Duy Beni Ateş karakteri kim oynuyor? sorusunun yanıtını Araştırdık.

Duy Beni Ateş kimdir?

Ali Balcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu Süreç Film imzası ile karşımıza çıkan Duy Beni dizisi Özellikle de genç başrol oyuncuları ile gündeme çıkmaya devam ederken, son olarak Duy Beni dizisi oyuncu kadrosuna Ateş karakteri dahil olduğu ve Duy Beni oyuncu kadrosu Ateş karakteri ile katılan oyuncu Mira Gerede Erkaya kimdir sorulara merakla araştırılıyor.

Ekim ve Kanat aşkını derinden sarsacağı bilinen Duy beni Ateş lise öğrencisi olarak diziye dahil oluyor . Öte yandan Melissa’nın yaptığı kötülüklerin de ortağı olarak biliniyor

Ünlü fotoğrafçı Survivor’da tanınan isim Bennu Gerede’nin oğlu olduğu ve Yurt dışında eğitim aldığı bilinen Miro Gerede Erkaya Duy Beni dizisinde ilk olacak iken bu dizi ile adeta yıldızının parlayacağı da tahmin ediliyor

Duy beni Miro Gerede Erkaya Instagram hesabı nedir?

Duy beni dizisinde Ateş karakteriyle karşımıza çıkacağının haberini yayınlanması akabinde Miro Gerede Erkaya hesabı adeta takipçi yoğunluğuna uğramıştır.  kendi ismi ve soy ismi ile oluşturduğu Instagram hesabını çok sayıda takipçisi bulunmaktadır.

Başa dön tuşu