Magazin

Mika Raun yine yaptı yapacağını! Sosis yediği anları paylaştı görenlerin midesi kalktı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile sık sık adından söz ettiren Mika Raun, bu kez çizgiyi aştı. Sosis yemek üzerine olan bir oyun oynayan ve o anlarda yaptığı hareket ağızları açık bıraktı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Raun gündem oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Sosyal medya üzerinden özellikle TikTok üzerinden yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekerek ün kazanan Mika Can Raun, her yeni paylaşımı ile ağızları açık bırakmaya devam ediyor. Cinsiyet değişikliğine giden ve ameliyat olan Mika Can Raun, yeni hali ile de herkesi şoke ediyor. Estetik operasyonlar ile bambaşka biri olan fenomen isim, yeni paylaşımları ile de adından sık sık söz ettiriyor.

İğrençliğin böylesi görülmedi

Değişimi ile sık sık adından söz ettiren Mika Can Raun, cinsiyet değişikliği için 2 Milyon Tl ödediğini açıklamıştı. Fenomen isim sosyal medya üzerinden yaptığı müstehcen paylaşımlar ile gündem olmaya devam ediyor. Her paylaşımı ile ağızları açık bırakan Raun, son paylaşımında sos yeme oyununu iğrenç bir hareket ile oynaması görenlerin ağzını açık bıraktı. Son zamanlarda yayınladığı videolarda yaptıkları ile sınırları zorlayan Fenomen isim akıllara durgunluk veren konuşmaları ve hareketleri ile oldukça şaşkına çeviriyor. Sosyal medya üzerinden kazandığı paralar ile kendini bambaşka birine çeviren Mika Can Raun, cinsiyet değişikliği yaptıktan sonra daha da değişik videolar çekmeye başladı.

Başa dön tuşu