Magazin

Mika Can Raun dili dışarda eli memesinde paylaştı ‘Ara sıra sevişmekten nefes almaya vaktim olmuyor!

Mika Can Raun sosyal medya fenomeni olarak aramıza girdi gireli hakkında türlü türlü bilinmeyen sorular devam ediyor. TikTok fenomeni Mika Can Raun skandal paylaşımlarına gün gün yenisini ekliyor.

TikTok ta nasıl ünlü olunur sorusunun yanıtını kesinlikle ki Mika Raun’dan alacağımızı bildiğimiz şu günlerde cinsel yöneliminin farklı olduğu öğrenilen günlerde estetik operasyon geçirmiş ve bu da yetmeyince yurt dışına gidip cinsiyet değiştirmişti.

Kimlikte hala Mikail Can olman yorumları ile gündeme çıkan ve bu yoruma da el hareketi ve dilini çıkararak tepki veren Mika Can Raun yine yaptı yapacağını

 

TikTok Mika Can Raun her hareketi ile gündemde kalmayı başarıyor. Gerek cinsel yönelimi gerekse de sosyal medya paylaşımları ile çok konuşulan Mika Raun hakkında herkes iğrenç yorumlarını yaparken, sevgilisi ile de o müstehcen anlarını paylaşması herkesi şok ediyor.

Estetik öncesi trans birey olduğu dönemlerde özellikle de çirkinliği ile göz önünde bulunmayan ancak TikTok gelirinin tamamını kendine adaması sonrasında şok olunacak kadar güzel bir bayan olması ile çok konuşulan Mika Raun’un hamburgerci de yaptığı paylaşım yok artık ayıp yorumlarına maruz kalmıştı.

Masaya yatarak üzerimde hamburger yiyin videosu paylaşımı erkeklerin yüreklerini hoplatırken bayanlar da ay bu ne iğrençlik yorumlarını yaptı. Dili dışarda pozlar vermeye bayılan Mika Can Raun eğer ki şu sıralar isim soy isim değişiklik hakkını kullanmadıysa kimliğinde hala Mikail Can isminin kaldığı iddiası sosyal medya da kendisine yorum yapılıyor.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile alakalı kendisine seks hayatınız var mı sorusuna Mika Can Raun gülerek yanıt vermiş, Allah’ın bu lütfundan ayrı kalacak değilim, hem de kimi zaman nefes bile alamıyorum yorumunu yapması herkesi utandırmıştı.

1 milyona yakın takipçisi bulunan Mika Raun’un Instagram hesabı kapatılmış ve yedek hesabı ile yola devam etse de kendisine 2 milyon takipçili TikTok hesabından kazandığı para hayli hayli yeter yorumları yapılan Mika Raun’un canlı yayınlarda birbirinden sapkın hareketler yaptığı iddia ediliyor.

Başa dön tuşu