Magazin

Melisa Şenolsun göğüslerini sansürlemişti! O yeşil elbise sütyensiz hiç yakışmamış

Masumlar Apartmanın da Rüya karakteri ile tanınan ve bir dönem Umut Evirgen ile aşk yaşayan Melisa Şenolsun yürekleri hoplatan bir görüntü ile gündemin adeta içinden geçti.

Melisa Şenolsun ile alakalı gündem bugün çalkalanmaktaydı. Ünlü oyuncu öyle bir adım attı ki o paylaşımı adeta ortaya saçıldı.

Melisa Şenolsun giydiği yeşil abiyesinde özellikle de göğüs dekoltesi ve içine sütyen giymemiş hali ile göğüs uçları sansürlemesi yapmadan paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde göğüsleri için transparan bir kıyafet ile paylaşım yapan Melisa Şenolsun, kalp sansürü koymuş ve takipçileri de sansüre ne gerek yorumlarını yapmıştı.

Melisa Şenolsun’ın dudak uçuklatan sansürsüz paylaşımına ne tepkiler geldi?

Rol aldığı diziler ve filmler ile özellikle de Masumlar Apartmanı Rüya’sı olarak çok sevilen Melisa Şenolsun son zamanlarda adeta nü paylaşımları ile gündemi meşgul ediyor.

Önceden de özel gecelerde giydiği transparan kıyafetleri ile gündem olan Melisa Şenolsun son olarak o yeşil elbisenin içinde herşey gözüküyor, giymene gerek yoktu yorumlarını yaptırttı.

İç çamaşırsız giydiği kıyafetinin çok da şaşırmadık yorumlarıyla dolu olan paylaşımda bir kere daha gündemde olması da alışılagelindik bir durum olarak yorumlandı.

Melisa Şenolsun sütyensiz olarak giydiği elbisesini mi tanıttı yoksa kendisini mi çaktırmadan ifşa etti bilinmez, fiziği ve güzelliği ise yürekleri hoplattı.

Magazin gündeminde yer alması sonrasında Melisa Şenolsun’un yeni projesi mi olacak yorumları da beraberinde geldi.

Melisa Şenolsun sosyal medyayı ikiye bölen paylaşımlarına devam ediyor. Kimi kesim güzeller güzeli derken kimisi de elbiseyi de giymeseydin olurdu yorumunu yapıyor.

Gömleğinin düğmelerini açıp transparan sutyenine sansür koyan Melisa Şenolsun bu kere yeşil elbisesinin içine iç çamaşırı giymeden poz verdi.

Güzeller güzeli oyuncunun bu paylaşımları sonrasında gündeme çıkıp yeni projelere merhaba diyecek yorumları yapılıyor

 

Başa dön tuşu