Magazin

Melisa Döngel bikiniden mini elbise sezonuna geçişi yaptı! O mini kara kıyafetinin fiyatı bile bulundu

Melisa Döngel gibi tatile gidip dönmeyesim var sitemleri sosyal medya da çok konuşulurken, Oyuncu Melisa Döngel yaz boyu sosyal medya hesabında yaptığı deniz, güneş ve bikini üçlüsüyle adından çok bahsettirdi.

Melisa Döngel deniz sefası bitmiş olacak ki siyah mini elbisesi ile sadece göğüsleri kapanıyor dedirten yorumlara aldırmadan paylaşımını yaptı. Takipçileri o kadar dikkatli ki Melisa Döngel’in elbisesinin marka ve fiyatını bile buldu. Aşağıda Melisa Döngel’in üzerinde gördüğünü açık saçık kıyafetin fiyatı 49 Euro ve markası da çok bilindik bir marka

Gerek kıyafetleri, gerek güzelliği gerekse ve o açılmış saçılmış pozları ile sosyal medya da en çok konuşulan isimler arasında yer alan Melisa Döngel yine yaptı yapacağını.

Ancak takipçileri bu kere ona hiç yakıştıramadı ve Melisa Döngel hiç giyinmeseydin dedi.

 

Melisa Döngel adeta ateş etti dedirten görüntüler kısa zaman önce Çeşme de kameralara yansımıştı. Tanga mı tanga siyah mı siyah bikinisi ile tüm bakışları üzerine toplayan Melisa Döngel, sanki üzerinde hiç bir şey yokmuş dedirtircesine nü pozlar vermeye de devam ediyor

Yaz mevsimi ünlülerin piyasaya çıkıp soyunma mevsimi mi bilinmez, Melisa Döngel fiziğinin güzelliği ile adından bahsettiriyor.

Yaz boyu tatil yapan yoğun geçen kış mevsiminin yorgunluğunu üzerinden atan Melisa Döngel kışın çok aktif olarak hazır olduğu adeta gözler önüne seriliyor. Her tatilinde farklı bikiniler giyip sosyal medya hesabının başına geçip kare kare her anını paylaşan Melisa Döngel’in Ağustos başı tatilini bilmeyen yoktur.

Pembe sadece özel bölgelerini kapatan bikinisi ile fiziğinin güzelliğinin gözler önüne serildiği Melisa Döngel’in tatil sonu kapanışını herkes merakla bekliyor.

Güzeller güzeli oyuncu Melisa Döngel bikinili pozlarından sıkılmış olacak ki ya da tatili bitmiş olacak ki mini kıyafetlere geri döndü. Geçtiğimiz gün mini elbisesiyle paylaştığı fotoğrafı akıllara zarar denildi. Kimi takipçileri ise Melisa Döngel’e giyin artık yorumlarını yaparken kimileri de hiç giyinmeseydin dedi.

Yaz mevsiminin sonuna geldiğimiz şu günlerde ünlüler ve deniz pozları merak ediliyor. Kimi ünlüler sahilde adeta beni çekin derken kimleri bu pozları kendileri sunuyor. Kimileri ise gizli saklı olmaya çalışırken ifşa ediliyor. İşte yaz geneline bir bakalım

Bu yaz en çok konuşulan bir ünlü Burcu Esmersoy olurken en son giydiği bikinisi yok artık dedirtmişti

Yabancılar aleminden ismi tanınan isim Demi Moore’de bayan bikini lakabıyla çok konuşuldu.

 

 

Burcu Özberk’te yaz boyu göz önünde olanlardandı

Selin Şekerci, Hande Erçel, Özlem Yıldız… Bu yaz tüm ünlü bayanlar adeta bikini ve vücut güzelliği yarışına girdi.

Melisa Döngel kış için hazır dedirten tatili nihayet bitti! Güzeller güzeli oyuncunun hayranları ise bu sezonda hangi projede olacağını merakla araştırıyor.

Başa dön tuşu