Magazin

Mehmet Ali Erbil İktidarı övdü kızı çileden çıktı! Sosyal medyada paylaştı yer yerinden oynadı

Son zamanlarda hareketleri ile dikkat çeken Mehmet Ali Erbil‘in kızı Yasmin Erbil babasının paylaşımlarını ve söylemlerine karşı sessiz kalamadı. Mehmet Ali Erbil’in iktidarı öven paylaşımları kızını çıldırttı. Yasmin Erbil de sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin Erbil sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımları ve pozları ile sık sık adından söz ettiren ünlü isim bu kez babasına karşı yaptığı paylaşım ile gündem oldu.

“Ben bu halini özledim”

Mehmet Ali Erbil “Yatıp kalkıp sağlık sistemimize teşekkür etmeliyiz. Cumhurbaşkanımızdan da, Sağlık Bakanımızdan da Allah razı olsun” demesi üzerine kızı yerinde duramadı. Yasmin Erbil de hemen babasının eski bir konusmasını paylaşarak “Ben bu halini özledim” dedi. Bu durum da sosyal medyada gündem oldu.

İşte Yasmin Erbil’in paylaşımı…

Yasmin Erbil kimdir?

Yasmin Erbil, 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar annesidir. 1989 yılında dünya evine giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin dünyaya geldikten bir yıl sonra yani 1996 yılında yollarını ayırma kararı aldılar. Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nden mezun olmuştur. Yasmin Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.

Başa dön tuşu