Magazin

Medcezir’in yakışıklı Jön’ü Yasak Elma Altay’ı Kumru’nun kalbine girecek

Yasak Elma yeni sezon oyuncularına bir yenisi daha eklendi. Yasak Elma Altay kimdir? Yasak Elma Altay kim oynuyor? Murat Acar kimdir? sorusu eminiz ki Yasak Elma tanıtım fragmanının izlenilmesi sonrasında çok araştırılacak. Murat Acar, Biran Damla Yılmaz’ın partneri olarak Yasak Elma dizisine dahil olacak.

Medcezir dizisinin Murat’ı olarak çok tanınan isim Murat Acar, Yasak Elma Kumru ile sıradan bir dost gibi dursa da gönlünü fethetmeyi başaracak.

Med Yapım imzasıyla 6. sezonunda bir çok oyuncu değişikliği yaptıran kemik kadrodan sadece Eda Ece ve Şevval Sam’ın kaldığı Yasak Elma dizisi yeni transferler ile Pazartesi akşamlarımızı süslemeye devam edecek.

Son sezonu olacak olan Yasak Elma dizisi hikayesi her sezon olduğu gibi bu sezon da değişecek ve sil baştan herklesin sevgilisi olacak. İşte tam da evlenmesi sonrasında kocasını nerelere kaptırdığı bilinmeyen Kumru’nun da yeni partneri belli oldu.

Bir çok dizi ve filmde başarısı ile adından bahsettiren oyuncu Murat Acar Yasak Elma dizisine dahil oldu. Yasak Elma yeni oyuncuları arasında olan murat Acar Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru’nun sevgilisi Altay olarak karşımıza çıkacak.

Yasak ELma dizsine geçtiğimiz günlerde Handan’in abisi Engin karakteri ile Bekir Aksoy dahil olurken, Doğan’ın yeni aşkı Hilal’i ise Ece Özdikici oynayacak

Başa dön tuşu