Magazin

MasterChef’te kriz anları! Mehmet şef çok sinirlendi yarışmacıyı yerden yere vurdu

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef tüm hızıyla devam ediyor. Ekranların sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef’te geçtiğimz bölüm Mehmet şef yarışmacının savunmasına çok sinirlendi. Takım yarışmasında yapılanlara şefler sessiz kalamadı. Detaylar haberimizin devamında.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın hem sunduğu hem de jüriliğini yaptığı MasterChef’te birinci olmak için mücadele devam ediyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan yarışma uzun yıllardır, şef adaylarının arasından gerçek şefi seçiyor. Yarışmacılarının canla başla mücadele etti MasterChef’te herkes birinci olmak için kıyasıya bir rekabet içinde. Son olarak sert tavırları ile bilinen Mehmet Yalçınkaya, yarışmacıların savunmaları karşısında “Artık delireceğim” dedi.

“Delireceğim, vallahi delireceğim”

Bu hafta kahvaltılık tarifler hazırlayan takımlar dokunulmazlık oyununu kazanmak için çetin bir mücadele verdi. Bu hafta başarısız olan kırmızı takım oyunu kaybetti. İkinci kez dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımdan Fatma Nur’un savunması ise Mehmet şefi sinirlendirdi.

Danilo Zanna, Fatma Nur’a “Sen sadece katmer mi yaptın?” sorusu üzerine Fatma Nur, “Hayır şefim sadece katmer yapmadım. İlk önce Kıvanç’a yardım etmek istedim. Böreğin içerisini ben yaptım. Sonra ona verdim. Süt reçelini çok bilmiyordum. Baktım bilenler var, onlara vermek istedim. Katmer ortada kalmıştı. Ben de ‘Alayım, yapayım’ dedi. Daha önce yapmadım ama hamurunun nasıl açıldığını biliyordum. Barış’ı suçlayamam. Ben kendim istedim aldım. O arada da geldi Yağız da yardım etti. Fırın dolu olduğu için Kıvanç pişirdi sağ olsun. Ekipçe çalıştık. Açıkçası ben takımda bir sıkıntı görmüyorum ama belki reçete verilirken bir sıkıntı olmuş olabilir” dedi. Bu cevap üzerine Mehmet şef, “Delireceğim, vallahi delireceğim! Artık anlatamıyoruz derdimizi. Kendi kendime konuşmaya başladım yani. Ne sorunu yok? Çiğ yemekler var, çıkmayan yemekler var. Yarışmacılar mutlu ve başarılı olduklarını söylüyor.” şeklinde tepki verdi.

Fatma Nur konuşmasına şöyle devam etti, “Şefim sadece imece usulü çalıştığımızdan bahsediyorum. Herkes birbirine yardım etti. ‘O konuda iyiydik’ demek istiyorum. Yoksa dediğiniz gibi; yetmeyen 6, 7-8 tabak var sanırım. O yüzden ben de üzgünüm açıkçası ama yapabileceğimiz bir şey yok.” Mehmet Şef’te “Arkadaşlar kendi içinizdeki hataları konuşmadığınız sürece bu devam edecek” diyerek Fatma Nur’a çıkıştı.

Başa dön tuşu