Magazin

MasterChef’te gözyaşları sel oldu! Fenomen yarışmacı elenince kendini tutamadı

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef‘te geçtiğimiz bölüm hüzünlü anlar yaşandı. Elenen yarışmacı hıçkıra hıçkıra ağladı. Eleme adayları Vural, Burak, Melih, Yağız, Dilan ve Serpilay birbirleri ile kıyasıya mücadele etti. Fakat aralarından bir kişi veda etmek zorunda kaldı. Detaylar haberimizin devamında…

Büyük ilgi ile izlenen fenomen yarışma jüri üyeleri ve şef adayları ile dikkat çekiyor. Merakla ve ilgi ile izlenen yarışmada geçtiğimiz akşam duygu dolu anlar yaşandı. Elenen isim dayanamadı hüngür hüngür ağladı. MasterChef”te kalabilmek için çetin bir mücadele veren isimler 2 etaptan oluşan yemeklerini yaptılar. bu süreçte en başarısız yemeği yapan isim veda etti.

Ağlaya ağlaya gitti

Jüri üyeliğini Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın yaptığı ekranların sevilen yarışmalarından MasterChef dün gece yine herkesi ekranlara kitlmeyi başardı. Vural, Burak, Melih, Yağız, Dilan ve Serpilay eleme turuna kaldılar. Bir sonraki hafta yarışmada kalabilmek için mücadele eden yarışmacılardan Dilan elenen isim oldu.

Eleme turana kalan yarışmacılar, ilk turda maş fasulyesi ile en yaratıcı ve lezzetli tabağı yapmaya çalıştı. Bu turu geçen Serpilay, Burak ve Yağız en başarılı tabakları hazırlayarak ikinci turdan kurtuldular. İkinci tura kalan Dilan, Vural ve Melih ise Danilo Zanna’nın “Palamutto” tarifini yapmaya çalıştı. Bu turda en başarısız yemeği yapan Dilan oldu. İddialı yarışmacılar arasında yer Dilan gözyaşlarına hakim olamadı.

Hüngür hüngür ağlayan yarışmacı, “Bu yaşa gelene kadar hayatımda çok büyük acılar çektim. Herkes bana ‘senden hiçbir şey olmaz’ diyordu. Kimsenin benden umudu yoktu, benim de MasterChef’e başvurana kadar yaşama umudum yoktu. MasterChef bana bir kapı oldu. Ben çok zor bir hayatta büyüdüm. Hayat benden çok şey aldı. Hiç elenmek istemiyordum ama ben bunu hak ettim çünkü burası çok zor. Bir hatam olduysa özür dilerim” şeklinde konuşma yaptı.

Başa dön tuşu