Magazin

Masterchef Somer Sivrioğlu editörü için eşini bırakmıştı! O karede herşeyi açıkladı! ‘Çünkü seviyordum’ dedi

MasterChef Somer Sivrioğlu uzatmalı sevgilisinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şef çapkınlıklarıyla bilinirken uzun zamandır bu isim ile birlikte olduğu öğrenildi .

Gerek giyim tarzının farklılığı ile gerekse de özel yaşamı ile adeta gündemi sallarken, 2019 senesindeki aldatma macerası sonrasında evliliğini bitirmiştir. MasterChef Somer Sivrioğlu sevgilisi o dönemden sonra gündeme çıkmıştır.

Herkes Masterchef yarışmasından çöok MasterChef Somer Sivrioğlu sevgilisini araştırmıştır. Geçtiğimiz gün meraklı bakışların adeta göz bebeklerini yerinden fırlatacak bir paylaşım yapan MasterChef Somer Sivrioğlu sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı.

Geçtiğimiz yıllarda eşi Aslı Sivrioğlu’nu Masterchef editörlerinden Pınar Kayabaşı ile aldattığı iddiaları sonrasında sineye çekilen MasterChef Somer Sivrioğlu 2019 senesinde eşinden ayrılmıştı.

18 yıllık eşinden ayrılan MasterChef Somer Sivrioğlu’nun 2 çocuğu vardır. Deniz ve Derin isimli 2 çocuğu olan ünlü şef Somer Sivrioğlu geçtiğimiz gün sevgilisi ile birbirinden çılgın fotoğraflarını paylaştı.

Avustralya Sidney’de yaşayan oğlu Deniz’in zaman zaman resimlerini paylaşan MasterChef Somer Sivrioğlu oğlunun tiyatro performansı ile de gurur duymuştu.

Sosyal medya paylaşımlarında ilk defa uzun süredir birlikte olduğu sevgilisini paylaşan Somer Sivrioğlu gündeme çıkarken, gözler ünlü şefin hayatına çevrildi.

1971 yılı doğumlu7 olan MasterChef Somer Sivrioğlu Bilkent Üniversitesi Turizm bölümü mezunudur.

1996 senesinde Türkiye’den ayrılan ünlü şef Avustralya’ya gitti uzun seneler restoranlarda yöneticilik yapan Somer Sivrioğlu Sidney’de Türk yemeklerini tanıttığı bir restoran açması sonrasında dünyaca ünlendi . Avustralya’da yarışmaya misafir Yürek üyesi olarak katılan Somer Şef 2018 yılında Türkiye’deki Masterchef’te dahil oldu.

Sıfırdan hayata yurt dışında atıldığını söyleyen Somer Şef restoranı ilk açtıkları gece 3 rezervasyonlarını olduğunu belirtirken yavaş yavaş şeflik yolunda ilerlediğini beyan etti

Geçtiğimiz gün Soner Sivrioğlu sevgilisinin 30. yaş gününü Instagram hesabından Mutlu yıllar notu ile paylaşırken birbirinden renkli kareler ile 100 bine yakın beğeni ve yorum aldı

Somer Sivrioğlu Instagram hesabında aşkı ile alakalı yaptığı açıklamada tekrardan gözler önüne çıktı

“İyi olmak lazım bu hayatta, güzel bakmak lazım mutluluğa, sevene, sevgiye saygı duymak lazım, çünkü o kadar az ki. Biz mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz. Şükür”

Masterchef Somer Sivrioğlu Masterchef’e katıldıktan sonra yarışmanın editörlerinden olan Pınar kayabaşı ile adı anılmış ve kendisinden 21 yaş ufak olan sevgilisi yüzünden eşinden ayrılması ile de çok konuşulmuştu.

Masterchef Somer Sivrioğlu o dönemde aşkını gizlemiş ve aradan geçen 2 yıl sonunda ise kendinden 21 yaş küçük sevgilisi ile tekrardan gündeme çıkmıştır.

Başa dön tuşu