Magazin

Masterchef Barbaros Yoloğlu ilik gibi oldu! Yeniden doğdu; Somer şef bile gözlerine inanamadı

TV8 isimli Acun Ilıcalıya ait eğlence kanalının sevilerek izlenilen şovlarından biri olan Masterchef programına çıkıp kendine bir hayran kitlesi yaratmayı başarmış olan Barbaros Yoloğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile sevenlerini bir kere daha oldukça mutlu etti.

Spor salonundan yaptığı paylaşımda vücudunu oldukça değiştirdiği görülen Yoloğlu hayranlarından olumlu tepkiler aldı.  Programa ilk çıktığında yaptığı zekice espriler ve başarılı aşçılık yetenekleri ile insanların beğenisini kazanmış olan Yoloğlu yeni haliyle insanları bir kere daha şaşırtmayı başardı. Hayranları Yoloğlu’nun yeniden programa katılıp katılmayacağını merak etmeye başladı. Böylece son zamanlarda Barbaros’la ilgili haberlerin de sayısında artış yaşanıldı. Hatta çoğu zaman Barbaros’un kendisini baştan yenilediğine dair haberler de yapılıyor!

Kendini Baştan Yaratmış

İlk kez yarışmaya çıkması arkadaşı sayesinde olan Yoloğlu aslında bu yarışmalarda birinci olacak kimselerin önceden belirlendiğini düşündüğü için yarışmaya katılmak istemediğini belirtti. Fakat daha sonra arkadaşının yaptığı ısrarlar neticesinde katılma kararı alan Yoloğlu bütün yarışma boyunca üstün bir performans gösterdi ve sonunda kendi gibi yetenekli birçok yarışmacıyı geride bırakarak finale kadar gelmeyi başardı.

Fakat birinci olmayı başaramamış olan Yoloğlu son paylaşımlarında yarışmayı kazanamamış olsa bile yaptığı çalışmalar sayesinde bedenini yeniden şekillendirmeyi başardığını göstermiş oldu. Kilo verdiği fotoğraflarından açıkça görülen Yoloğlu’nun kas yaptığı da görüldü. Bu a her geçen gün hayran sayısını arttırmayı da başardı!

Hayranlarının Beğenisini Kazandı

Görenleri adeta kıskandırmayı başaran Yoloğlu’nun son görüntüleri hayranları tarafından büyük bir beğeni kazanmayı başardı. Yarışmadan elenmesi sansasyonlu olan Yoloğlu’nun hayranlarının bir kısmı bu durumu bilerek yaptığını savunurken ona destek vermeyi uygun gören hayranları ise bu durumun oldukça talihsiz olduğunu ve aslında Yoloğlu’nun birinciliği hak ettiğini savundu.

Tüm bu tartışmaların ardından sosyal medyadan paylaşım yapan ama duruma bir yorum getirmeyen Yoloğlu son paylaşımlarında spor yaparken fotoğraflarını paylaştı. Bu duruma gelen yorumlar ise oldukça eğlendirici oldu. Hayranları bu fotoğrafları Somer Sivrioğlu görürse kıskanır gibi yorumlar yaptı.

 

Başa dön tuşu