Magazin

Mahkum geldi padişahlık bitti! Gelsin Hayat Bildiği Gibi günü değişiyor! hangi gün?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin günü değişiyor. Geçtiğimiz sezon fırtınalar estiren Mahkum dizisi 15 Eylül akşamı 2. sezonuna merhaba diyecek iken Gelsin Hayat Bildiği Gibi ekibini korku sardı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin karşısındaki rakip haftanın rekortmeni olurken, Gelsin Hayat Bildiği Gibi  ekibi haftalık reytingden vazgeçmiş günlük reytingde kaybeden olmamak için ve izleyicisini kaptırmamak için gün değişikliğine gidecek.

Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi hangi gün yayınlanacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 15 Eylül Akşamı 9. bölümü ile yayınlanacak iken aynı akşam Mahkum dizisi 2. sezona kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.  Mahkum dizisi yeni sezonu merakla beklenirken Gelsin Hayat Bildiği Gibi ekibi  izleyicisini Mahkum dizisine kaptırmamak ve reytinglerinin azalmaması için gün değişikliği yapacağı İddia ediliyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi bildiğiniz üzere ne yaz sezonu başında ne de kış sezonu başında başlamadığı için izleyici dizinin sezon dizisi olup olmadığını merakla araştırırken, dizi ekibi yeni sezon dizilerinin başlamadan izleyici kitlesini oluşturmak adına diziyi erken başlatmak ile ne kadar doğru bir tercih yaptığını gelen reytingler ile kanıtlıyor.

Ancak Mahkum dizisi biraz akıllarda soru işareti bırakıyor

Yarın akşam ilk defa Mahkum ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi aynı akşamda dizi saatinde izleyicilerin karşısına çıkacak . Show TV kanalını diziyle alakalı kritik bir karar verme aşamasına geleceği iddia edilirken, dizinin ya final yapacağı ya da yayın gününün değişeceği şu sıralar sosyal medya da çok konuşuluyor

Ancak dizinin final yapma gibi bir durumunun olmadığını sizlere söyleyelim. Mahkum dizisi karşında reytinglerde ezilmek istemeyen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yapımcıları farklı bir karar almak üzere harekete geçti.  Dizi yapımcılarının diziyi  korumak adına , kanalın dizi akıbeti hakkında gün değişikliği yapacağı iddiaları konuşuluyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi her ne kadar kemik izleyici kitlesine ulaşmış olsa da reytinglerini kaybetme gibi bir riske girmemek adına Türlü Türlü fikirler üretiyor

Gelsin Hayat Bildiği Gibi günü değişecek mi ?

 

İtinalı bir çalışma ile başlatılan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Mahkum dizisi karşısında ezilmemesi için ekip ve yapımcılar ellerinden geleni daha fazlasını yapmak için harekete geçmek istiyor

Payaslı karakterini akıllarda kalması adına izleyiciler de gününün değişmesini isterken, Yarın akşam dizinin reytingleri Bu karar için bekleniyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final yapmayacak

Uzun bir süre ekranlarda olacağını umduğumuz Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin final yapmayacağı ve anlaşmanın ise uzatıldığını sizlere söyleyebiliriz. Dizinin sevenleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi final olmayacak açıklaması sonrasında derin bir oh çekerken dizinin gününün değişip değişmeyeceği konusu ile alakalı gözler Show TV’den gelecek açıklamaya çevrilmiş bulunuyor.

Başa dön tuşu