Magazin

Mahkum fiyasko, final önü açıldı! Aldatmak karşısında birtek GHBG dizisi ayakta durabildi!

Oysa ki geçtiğimiz sezon reytingleri alt üst ederek yoluna devam ediyordu Mahkum dizisi. Barış mı Fırat mı derken sezon sonunda ne olduysa oldu. Mahkum dizisi final sahnesi sonrasında dedikodular bu dizi 2. sezon tutmayacak denilmişti.

Mahkum severler hiç inanmamıştı böyle olacağına. Nihayetinde Mahkum 2. sezonda zırvalamaya başladı dedirten senaryosunun hakim olduğu gözler önüne serilirken, reyting sıralamasında 9. olmaya kadar ilerledi.

Mahkum Barış’ı herkes öldü bilirken, yer altında yer yüzüne çıkmaması durumunda dizi finale kadar gidecek.

Yeni sezon da Mahkum sezon finali sahnesinde olduğu gibi kolay senaryo olması, diziden çok sevilen oyuncuların ayrılması, özellikle de Fırat’ın mahkum arkadaşlarının dizide olmaması da diziyi değiştirirken, bu kadar değişikliğe alışamayan izleyici, Gelsin hayat Bildiği Gibi ve Aldatmak dizilerine yöneldi.

Mahkum dizisi senaryo değişikliği ile eski heyecanına ulaşamazsa 3. sezonu zor görecek gibi duruyor.

Öyle ki Mahkum dizisi 2. sezon ilk bölümünde herkes o maskelere bakarken bu kadar saçmalık olur mu yorumları sosyal medya da yapıyor.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu düşmanlığına bir de Fırat’ın babası olduğu ortaya çıkacak olan Dadaloğlu eklenin ce izleyici senaryonun sil baştan başlamasına alışması zaman alacak gibi duruyor.

Beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan Mahkum dizisi 2. sezonu ile finale göz kırpacağa benzerken, olmaz denilen olduğu Mahkum dizisi yeniden de çok heyecanlı sahneler ile eski reytinglerine ulaşabilir.  Bunu tabi en iyi zaman gösterecektir.

Başa dön tuşu