Magazin

Mahkum dizisinin çok sevilen karakteri artık yok! Aniden senaryo değişecek izleyici yıkılacak

Mahkum Hacı Alagöz öldü mü? Mahkum dizisi 2. sezonunda reytinglerini bir türlü toparlayamamışken geçen sezondan hikayenin değişmesi ve eski hapis arkadaşların çıkması diziyi negatif etkilemişken, diziyi sadece Mahkum Hacı Alagöz için izleyenlere kötü haber verildi. Mahkum Hacı öldü mü?

Sosyal medya da Mahkum Hacı Alagöz öldü mü? Hakan Karsak Mahkum dizisinden ayrıldı mı? soruları bir kaç bölüm sonra sorulmaya başlanacak.

Hapishane de Savcı Fırat ile sorunlu olarak başlayan dostlukları zamanla kardeşliğe dönüşen Mahkum Hacı Alagöz’ü ölecek.

Uğraş Güneş’in senarist koltuğunda oturduğu Mahkum dizisi yavaş yavaş kan kaybetmeye başlamışken Hacı Alagöz karakterini oynayan Hakan Karsak’ın diziden ayrılacak olması diziyi daha da bir derinlere taşıyacağını gösteriyor.

Onur Tuna, Melike İpek Yalova, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlunun başrollerinde yer aldığı Mahkum dizisinde başrol kadar sevilen Hakan Karsak’ın diziden ayrılma sebebi ise kendi yazdığı filminin çalışmalarının başlayacağı olarak açıklandı.

“Innocent Defendant” yapımı olarak bizlerle olan Mahkum dizisi nefes kesmeye hazırlandığı yeni bölümlerde Hacı karakteri olmadan yoluna devam edecek olması izleyiciyi üzdü.

İkinci sezon Mahkum dizisinin hikayesinin değişmesine alışamayan izleyici, bir de yeni dizilerin başlaması ve reytinglerinin artması ile diğer dizilere yönelirken, bir de Mahkum daki bu ayrılık herkesi üzeceğe benziyor.

Mahkum dizisinin ilk bölümünden beri bizlerle olan hatta ilk bölümlerinde kötü bir karakter olacağı söylenilen Hacı Alagöz karakteri için son yaklaşıyor. Peki Mahkum Hacı ölecek mi?

Mahkum Hacı Alagöz’ün ayrılma kararı ile alakalı olarak nasıl bir son düşünüldüğü konusunda henüz bir çalışma yapılmadı ancak Mahkum Hacı’nın Fırat’ın babası tarafından öldürüleceği iddia ediliyor.

Başa dön tuşu