Magazin

Mahkum dizisi bomba gibi geri dönüyor! 8 süpriz isim dahil oldu, her şey değişiyor

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mahkum ekranlara bomba gibi dönüyor. 8 ünlü oyuncu diziye dahil oldu. İlk sezonu ile büyük ilgi gören Mahkum dizisi 2. sezon hazırlıklarına başladı. İzleyicinin büyük ilgi ile beklediği fenomen dizi kadroyu tamamen yeniledi. Detaylar haberimizin devamında…

Geçtiğimiz sezon FOX TV ekranlarının bir numaralı dizileri arasında olan Mahkum, oyuncuları ve konusu ile büyük ilgi görmüş ve büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Innocent Defendant isimli Güney Kore dizisinden uyarlanarak ekranlara gelen Mahkum dizisi 8 ünlü oyuncunun diziye dahil olması ile birlikte heyecanı doruklara çıkardı.

Mahkum dizisine 8 yeni transfer

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu bulunduğu Mahkum dizisi yeni sezonda da ekranlarda yerini almak için hazırlanıyor. Hayranlarının merakla beklediği diziye 8 ünlü oyuncu daha dahil oldu. Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Mahkum yeni sezon için bomba gibi hazırlanıyor.

Mahkum dizisine Gökçe Eyüboğlu (Giryan), Seda Türkmen (Ayşe), Nazlı Bulum (Eylül), Erdal Küçükkömürcü (Dadaloğlu), Mehmet Bozdoğan (Mami), Mine Kılıç (Defne), Sarp Aydınoğlu (Zeyat) ve Cem Söküt (Fukara) dahil oldu. Salı günü yeni sezon çekimleri başlayacak olan dizinin hayranları sabırsızlıkla bekliyor. Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı dizinin yeni sezonu oldukça güçlü bir senaryo ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Konusu

Fırat Bulut (Onur Tuna), başarılı bir Cumhuriyet Savcısıdır. Bir sabah uyandığında kendini eşinin ve çocuğunun katili olarak cezaevinde bulur. Hafıza kaybı geçirmiştir ve hiçbir şey hatırlamamaktadır. Tüm Türkiye Fırat’ı çocuk ve kadın katili olarak tanımaktadır. Fırat adını temize çıkarmak için mücadele etmektedir.

Başa dön tuşu