Magazin

Mahkum Dadaloğlu kimdir? Fırat’ın hiç bilinmedik babası çıkıyor! Mahkum 26. bölüm öncesi şok!

Mahkum dizisi 26. bölümü ile Bu Perşembe akşamı yerini alacak. Geçtiğimiz sezon gününün en çok izlenileni olan Mahkum dizisine bu sezon Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi darbesi indirilirken 22 Eylül akşamı bir de Aldatmak dizisinin başlayacak olması Fox Tv ve Mahkum yapımcılarını kara kara düşündürüyor.
Mahkum dizisi yeni sezona istediği gibi giriş yapamadı. Hikayenin  şekil değiştirmesi kimi izleyici tarafından banel bulundu. Kimi izleyici Mahkum’u hiç böyle beklemiyorduk dedi. Ancak kemik izleyici kitlesi ise Mahkum dizisi gönüllerin sultanıdır dedi ve sonrasında olanlar oldu.
Mahkum 26. bölümü merak içinde bekleniyor.
Mahkum yeni sezonu öncesinde Talat Bulut’un oynadığı Sinyor karakterinin diziden ayrılması sonrasında Mahkum Fırat’a yeni bir düşman geldi.
Evlilik Hakkında Herşey dizisinden karşımıza çıkan Erdal Küçükkömürcü başarılı bir şekilde Mahkum Dadaloğlu olarak diziye dahil oldu.
Mahkum Dadaloğlu karakteri şu sıralar Barış’ın yanındaymış gibi gözüküp Fırat’ı uzaktan uzağa izlese de durumun hiç de öyle olmadığı konuşuluyor.
Mahkum Dadaloğlu adeta gizemi ile dizinin başrolü haline geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü ile gelirken,  bir kaç bölüm içerisinde Mahkum Dadaloğlu, Fırat’ın babası çıkacak!
Özgünlüğü konusunda özellikle de bu sezon emin adımlarla ilerleme yoluna giren Mahkum dizisinde bilinir ki olmayanlar olur. Twitter gündeminde ortaya atılan bu iddia ile birlikte Mahkum Dadaloğlu Bakalım ilerleye bölümlerde Fırat Bulut’un babası olarak gündeme çıkacak mı?

Başa dön tuşu