Teknoloji

Listeye bakmayan kafasını taşlara vurur! Bu otomobillerin fiyatları 120 bin liranın altında…. Citroen, Renault, Toyota, Volkswagen…

Araç piyasasında son günlerde hareketli zamanlar yaşanıyor. İkinci el araç piyasasında yaşanan hareketlilik kişileri bu alanda yönlendiriyor. Sıfır araçlara olan ilginin azalmasıyla beraber kişiler ikinci el araç sektörüne yönelmiş durumdadır.  Opel marka seri Corsa araçları 2012 model günümüzde 119.000 TL fiyat bandından satışa sunuluyor. Opel marka araçlara olan ilginin artmasında fiyatlar son günlerde oldukça fazla etkili oluyor.

Stokçular şimdi patladı! 2. el sıfır otomobil fiyatları düştü! Araba almanın tam zamanı vatandaş akın etti

Bunun yanında 120 bin TL bandının aşağısında ilgi gören bir başka araç modeli de Volkswagen araçlar olarak ön planda oluyor. Seri Polo 1,4 basicline araçların fiyatları günümüzde 106,500 TL fiyat bandından işlem görüyor. 2006 model olarak ön plana çıkan bu araçlara da günümüzde uygun fiyatlı oldukları için ilgi oldukça yüksek düzeydedir.

Renault İlgileri Topluyor!

Renault marka araçlarda da son zamanlarda ciddi oranda fiyat düşüşleri yaşanıyor. 2004 model seri Symbol 1,5 DCI Joy araçların piyasa fiyatı 116.000 TL olarak bulunuyor. Renault marka araçlar ülkemizde en çok ilgi gören ve tercih edilen araçların başında geliyor. Dolayısıyla 2004 model Symbol araçlara olan ilgi son zamanlarda oldukça fazla artmış durumdadır.

Citroen Göz Kamaştırıyor!

Citroen marka 2015 model Seri C 1,6 hdi Attraction araçlar piyasada 118,750 TL fiyat bandından alıcılarını bekliyor. İkinci el araç piyasasında en çok tercih edilen araçların başında gelen bu araçlar uygun fiyatlarıyla ilgileri üzerine topluyor. Bunun yanında araçların 2015 yılında olması kişileri bu alana yönlendiren en önemli detay unsuru oluyor.

Toyota da Kullanıcılarının Gözdesi Olmaya Devam Ediyor

Toyota marka 2007 seri Corolla araçların fiyatları 104 bin TL bazından işlem görüyorken, Hyundai i20 2014 model araçların fiyatları ise 99 bin TL dolaylarında piyasada aktif olarak bulunuyor. Son olarak Peugeot 307 seri araçlar 83 bin TL fiyat bandında piyasada işlem gören araçlar arasında bulunuyor. Tüm bu markalarda yapılan indirimleri inceleyerek kendinize yeni bir yol arkadaşı bulabilirsiniz. İndirimli ve son model araçlar sizleri bekliyor!

 

Başa dön tuşu