Magazin

Kusursuz Kiracı Leyla’sı Mona’nın hayalet! 3. bölümde şok detay! Leyla diye biri yok

Kusursuz Kiracı dizisi başladı başlayalı tüm dikkatleri içerdiği sır perdeleri ile üzerine toplarken, Yakup2un garip mi garip hayatına bir de değişik komşuları eklenince dizi daha bir merak uyandırıyor.
Şu sıralar Kusursuz Kiracı Leyla hakkındaki detaylar araştırılıyor.
Kusursuz Kiracı 3. bölümü ile ekranlara gelemeye hazırlanırken Kusursuz Kiracı Leyla sı ile alakalı dikkatli izleyici bir kaç durumu araştırıyor.
Kusursuz Kiracı bir sahnesinde Leyla’nın elinde bulunan gazeteyi koyduğu yerde Leyla gitmesi sonrasında olmaması garip bir olay dedirtirken, Mona’nın gerçek zorluklarında sadece telefonla yanında olması da merak ettiriyor.
Sosyal medya takipçilerinin mutlaka üzerinde durması gereken bir konu olarak benimsediği Kusursuz Kiracı Leyla karakteri gerçek mi? Mona’nın hayal ürünü mü yoksa hayalet mi?
Aslında Kusursuz Kiracı Leyla’sı gerçek değilse dizi izleyicileri tam bir hayal kırıklığına uğrayacağı için bir şaşırtma olabileceği düşünülüyor.
Kusursuz Kiracı ilk bölümünde polis olarak tanınan Leyla’nın gizli görevde olması sebebiyle en yakın dostu Mona’nın yanında olamaması aslında herkese normal gelmişti. Ancak Kusursuz Kiracı ilerleyen dakikalarda Leyla ile ilgili pek çok gerçek ortaya atılıyor.
Kusursuz Kiracı Mona ve Leyla bir araya gelince sarılamaması bu nasıl arkadaşlık dedirtmiş ve izleyici için soru işaretleri başlamıştı.
Kusursuz Kiracı son bölümde bir sahnede Mona Leyla’ya sarılmak ister ve Leyla geri çekilip vücut teması yaptırmaz. İşte bu görüntü bu nasıl dost dedirttiği Kusursuz Kiracı dizisinde garip olaylar zincirinde bir çok iddia mevcut.
Bir mekanda buluşan iki dost, garsonun gelmesi ile adeta izleyiciye şoku yaşatmıştı.
Garsonun Mona’ya siparişini getirmesi fakat Leyla’ya bir kez bile dönüp bakmaması.  Üstelik Mona’nın  garson gelince suspus oluşu, izleyiciyi Kusursuz Kiracı Leyla’sını araştırmaya itmişken,  Bir diğer Detay
Kusursuz Kiracı Mona’sı Leyla’yı normalde hiç aramazken, sadece sıkıldığı ve yardıma ihtiyacı olduğu anlarda araması izleyicinin dikkatini çeken diğer bir detay olurken, Mona Leyla’yı hep başı dar da kaldığında bir çıkış yolu olması için arıyor
Kusursuz Kiracı Leyla‘sını kaçış yolu olarak bulan Mona için Leyla hayali kahraman olma ihtimali yüksek deniliyor.
Bu akşam yayınlanacak Kusursuz Kiracı 3. bölümü ile bakalım Kusursuz Kiracı Leyla gerçeği ortaya çıkacak mı?

Başa dön tuşu