Magazin

Kusursuz Kiracı izlendi mi? Tuttu mu? 30 Ağustos reytingleri? Kaç bölüm sürecek?

İlk bölümü yayınlanan dizilerin özellikle de dizinin devamını izlemek isteyen izleyicisi dizi tuttu mu reytingleri nasıl diye sorarken Geçtiğimiz akşam ilk bölümü ile ekranlarda olan Kusursuz Kiracı dizisi izlendi mi? Kusursuz Kiracı tuttu mu? 30 Ağustos reyting sonuçları Kusursuz Kiracı kaçıncı oldu? gibi detaylar merakla araştırılıyor.

Yeni sezona ilk başlayan unvanını elinde bulunduran Kusursuz Kiracı izleyicinin beğenisine sunuldu. Konusunun oldukça değişik olduğunu fark ettiğimiz Kusursuz Kiracı dizisi tr5ajik mi? duygusal mı yoksa gerilim tarzında mı çekilmiş diye soranlara her telden diye yorumlar yapılmakta iken Kusursuz Kiracı dizisi izlendi mi? Kusursuz Kiracı kaç bölüm sürecek? 30 Ağustos reyting sonuçları gibi detaylar sizlerle.

Kusursuz Kiracı ilk  bölümü ile FOX TV ekranlarına gelmiş iken Kusursuz Kiracı reytingleri sıralaması merak konusu oldu.

Peki Kusursuz Kiracı dizisi tuttu mu? Kusursuz Kiracı kaç bölüm sürecek?

İnsanoğlu gün geçmiyor ki garip olaylar yaşasın ya da yaşatsın ‘Ev’ romanından esinlenen Kusursuz Kiracı dizisi de garip bir yangın ile başlıyor Ve bir gazeteci ile bir gizli polis faili meçhulü bulmak istiyorken, bir öpüşme sahnesi ve aşk başlıyor.

Sosyal medya da Kusursuz Kiracı  dizisi şu sıralar çok konuşuluyor. Özellikle de Dilan Çiçek Deniz’i gündem yapan Kusursuz Kiracı dizisi hakkında olumlu yorumlar daha fazla bulunmakta.

Mona ve Yakup’u çok güzel ve çok yakışıklı diyerek izleyenlerin sayısının bir hayli olduğu Kusursuz Kiracı dizisinde MOYA gündemi yaşanacağa benziyor.

Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu MF Yapım imzası ile ilk bölümünün ekranlarda yayınlandığı Kusursuz Kiracı dizisi reytingleri merak ediliyor.  Günün reytingleri bir gün sonra saat 10.00 itibari ile belirlenmektedir. Kusursuz Kiracı dizisi şimdilik ilk bölümü ile istenilen reytinglere ulaşacağını umuyoruz.

Kusursuz Kiracı dizisi tuttu mu sorusu şimdilik evet olurken, henüz yeni sezon dizileri ve yeni sezon yeni dizileri de başlamadığını biliyoruz.

Kusursuz Kiracı dizisi devam edecek mi diye sorarsanız. Dizinin kemik izleyici topluluğu oluşursa başka diziye yönelmeyecektir. Bu durumda dizi sezon dizisi olarak yoluna devam eder.

Ancak Kusursuz Kiracı tuttu mu Kusursuz Kiracı reytingleri nasıl sorusunun yanıtı olarak ilerleyen zamanlarda geçen sezon dizilerinin başlaması ya da yeni dizilerin başlayıp biraz ilerlemesi lazım. Eğer ki tüm bu zorluklara rağmen Kusursuz Kiracı reytingleri yüksek olursa yolu açık olur diyoruz.

 

Başa dön tuşu