Magazin

Kuruluş Osman Turgut Alp’i neden reddettiği ortaya çıktı! Yurt dışına açılacak

Kuruluş Osman’ın Turgut Alp karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Cengiz Coşkun diziye geri dönecek mi soruları soruladursun Atı alan Üsküdar’ı geçmiş hesabı ile Cengiz Coşkun gitti, Turgut Alp bitti denildi.

Geçtiğimiz Ekim ayında Turgut Alp ne zaman geri dönecek soruları sorulmaya başlanmıştı. Ancak karakteri canlandıran oyuncu Cengiz Coşkun yerine Rüzgar Aksoy ile anlaşma sağlanması herkesi şaşırtmıştı.

Cengiz Coşkun’un Neden Kuruluş Osman’a geri dönmediği ise ortaya çıktı

Cengiz Coşkun dünyaya açılıyor

Ünlü oyuncu Cengiz Coşkun dünyaca ünlü bir yabancı dizinin 4. sezonunun çekimlerine dahil olduğu açıklandı.

Usta Oyuncu Rus yapımı olan bir dizinin 4. sezonu için anlaşma sağladı. Rus yapımı Gold Diggers yapımı için el sıkıştığı öğrenilen Cengiz Coşkun2un bu sebeple Kuruluş Osman’a dönmediği söylenirken, bu yeni anlaşması sonrasında dünyaca ünlü bir oyuncu olarak ülkemize geleceği de herkesi mutlu ediyor.

Peki dizi de kalıcı mı

Cengiz Coşkun Kuruluş Osman’a kesine kesin veda ettiği öğrenilirken, yabancı dizi Gold Diggers 4. sezonu ile ekranlara dünyaca ünlü oyuncu olma yolunda adım atarak gireceği ve dizide de önemli sahnelere öncülük ettiği öğrenildi.

Rusya da çekimleri devam eden dizinin ST. Petersburg şehrinde setinin kurulduğu da açıklandı.

İlk yurt dışı deneyimi

Kuruluş Osman Turgut Alp karakteri ile aslında kariyerinin zirvesini yaşayan Cengiz Coşkun yurt dışı projelerini konusunda ilk deneyimini yaşayacak. Oyuncunun dizide hangi karakter ile çıkacağı da henüz açıklanmamışken, ülkemizi yurt dışına tanıtacak yeni isim olmaktan da duyduğu gurur sosyal medya paylaşımlarına yansımış gözüküyor

Başa dön tuşu