Magazin

Kuruluş Osman 100. bölümüne özel Osman Bey OLOF kuşatmasına dayatacak

Kuruluş Osman OLOF karakteri diziye girdi gireli Osman Bey’i bir hayli zorlayacak gibi duruyor. Fırtınalar estiren dizilerin katili Kuruluş Osman bu akşam yeni bölümüyle gümbür gümbür gelirken, Burak Özçivit’in de keyfine diyecek yok.

Kuruluş Osman bu akşam 100. bölümüne özel bir bölümle gelecek. Üç sıfırlı hanelere geçen başarılı dizi Kuruluş Osman dizisinde adeta intikam çanları çalacak. Kuruluş Osman 12 Ekim 2022 akşamı da ekranlarda fırtınalar estirirken ATV’nin en çok güvendiği yapımlar arasında tekrardan birinci sıraya çıkacak.

OLOF kardeşi Saga için intikam yeminini tutacak. Osman Bey ve kurulacak olan devletin temellerini zayıflatmak adına şehri boylu boyunca kuşatma gereksinimine geçecek:

Kantakuzenos’un kararları ile birlikte Kuruluş Osman OLOF Yenişehir civarında konuşlanacak.

20 Kasım 2019 tarihinden bu yana ekranlardaki birinciliğini kimseye bırakmamışken, Kuruluş Osman dizisi Osman Bey’i herşeyi bırakıp kuşatmalara karşı mücadeleye girişmek için çalışmalara başlayacak.

Büyük savaş başlayacak?

Kuruluş Osman 100. bölümü itibariyle yapılacak olan Yenişehir Savaşı’nın temelleri atılacak. Osman Bey’in Kuruluş Osman’daki mücadelesi ve performansı çok konuşulacak. Öktem Bey iki arada bir derede kalıp karşılaştığı kötü haber sonrasında Osman Bey’e inanmayıp ona cephe alacağı hatta Kuruluş Osman 100. bölümünde yeni düşman olarak nitelendirileceği biliniyor.

Saraya yeni isim

Saraya yeni isim gelecektir Kuruluş Osman saraya gelecek isim Konstantinapolis’i adeta yerinden oynatacaktır. Konur ve Turahan, köle savaşçılarla talim yaparken gelen askerlerle arena bir anda karışır. Bu durum sonrasında da Konur’un ne yapacağı da merak edilmektedir.

 

Başa dön tuşu