Magazin

Kurtlar Vadisinde Yahudi tefeciydi! Nam-ı Diğer İplikçi Nedim İsmail İncekara öldü mü? Neden öldü? kaç yaşındaydı?

Kurtlar Vadisi, Zincirbozan, Kocan Kadar Konuş, Aliye gibi dizilerde adını adeta altın harflerle televizyon dünyasına kazıyan usta oyuncu  nam-ı diğer İplikçi Nedim hayatını kaybetti. Peki iplikçi Nedim Neden öldü? İplikçi Nedim kaç yaşındaydı? İplik Nedim kimdir? gerçek adı ne? İsmail İncekara hayatı ve detayları

Özellikle de İplikçi Nedim karakteri ile hem iyi hem kötü bilinemeyen çoklu kişiliği bizlere tanıtan usta isimden kötü haberi biraz önce Zafer Alagöz açıkladı.

İsmail İncekara kimdir? Kurtlar Vadisi’ndeki İplikçi Nedim’i neden öldü? İşte İsmail İncekara ve hayatı

Kurtlar Vadisi’nde Necati Şaşmaz, Süleyman Çakır gibi usta isimlerle birlikte yer alan ve dizi de İplikçi Nedim adında Yahudi bir tefeciyi canlandıran İsmail İncekara sabah saatlerinde ölüm haberi sosyal medyayı adeta yasa boğdu.

Deli Yürek; Barda, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar gibi önemli dizilerde de yer alan İsmail İncekara neden öldüğü ortaya çıktı.

Oyuncu Zafer Alagöz kadim dostu, ağabeyi İplikçi Nedim’in ölümü haberini şu kelimeler ile ifade etti

“Kıymetli ağabeyim #ismailincekara vefat etmiş. Güne böyle bir haberle başlamak içimize ateş düşürdü. Başımız sağ olsun dostlar.” ifadelerine yer verdi.

Oynadığı önemli dizilerin yanısıra İplikçi Nedim karakteri ile anılan İsmail İncekara Avrenosun Müşterileri, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Barda, Zincirbozan, Kirpi ve Hiç Rıza gibi filmlerden de tanıdık idi.

İsmail İncekara’nın sabah saatlerinde ani ölümü hakkında net bir açıklama henüz yapılmazken , ani kalp krizi olarak ifade ediliyor

1950 yılı doğumlu olan İsmail İncekara Bursalı’dır Yatılı okulda liseyi okuması sonrasında İstanbul Üniversitesinde eğitim alan İplikçi Nedim lakaplı oyuncu Ankara Devlet Konservatuvarı Yüksek Bölümü’nden mezun olmuştur. İsmail İncekara mezuniyetin ardından ise İstanbul Devlet tiyatrosunda çalışmaya başlamıştır..

 

Başa dön tuşu