Magazin

Kürkçü Dükkanına geri dönmüştü! Yasak Elma Zeynep’in eşi kocası kim oynayacak? Aybars Kuday oynadığı diziler kimdir?

Aybars Kuday kimdir? Yasak Elma Zeynep’in eşi, kocası kim oynuyor? sorusunun yanıtı olarak karşımıza çıkıyor. Dallas ve Yalan Rüzgarı’nı adeta sollayan Türk Yapımı Yasak Elma 6. sezonu ile de tüm ilgiyi üzerine çekiyor. Yasak Elma da olmayacaklar oluyor. Yasak Elma Zeynep Geri geliyor. Yasak Elma Zeynep bildiğiniz üzere Yıldız’ın ablası olarak Yasak Elma ilk 2 sezonunda karşımıza çıkmıştı. Sonrasında Alihan yani Onur Tuna’yı alıp yurt dışına çıkmıştı. Şimdi geri gelen Yasak Elma Sevda Erginci’nin kocasını kim oynayacak? Yoksa Alihan’da mı geri geliyor.

Geçtiğimiz gün Yasak Elma dizisine Zeynep karakterinin geri geleceğini öğrenmişti. Bunun la birlikte  Aybars Kuday geçtiğimiz gün gündeme çıktı. Yasak Elma Zeynep’i Sevda Erginci en son dizisi final yapınca boşta kalmış ve herkes kürkçü dükkanına geri geldi yorumlarını yapmıştı. Alihan’dan ayrılan Zeynep’in yeni kocasıyla diziye dahil olacağı söylenirken Yasak Elma Zeynep’in eşi kim olacak? Sevda Erginci’nin partneri kim olacak sorusu da sorulmaya başlamıştı.

Onur Tuna ile partner olan Sevda Erginci 2. sezon sonunda Yasak Elma’ya Alihan ile birlikte veda edip rol gereği yurt dışına çıkmıştı.

Yasak Elma Zeynep’ine böylece açık kapı bırakılmış ve istediği an geri gelebilme şansı verilmişti. Başrol oynadığı dizilerin bir türlü barınamadı Sevda Erginci 2. evliliğini yapmış Yıldız’ın ablası olarak diziye devam edecek.

Zengin olarak yurt dışından Tam da Yıldız’ın dar anında gelen Zeynep’in eşi hangi karakterle olacağı araştırılırken karşımıza çıkan isim  Aybars Kuday olurken, şu sıralar herkes Yasak Elma yeni oyuncusu  Aybars Kuday kimdir? sorusunu merakla araştırılıyor.

Yıldız’ı kurtaracak isim Yasak Elma Zeynep’in eşi karakteri ile  Aybars Kuday olurken,  Aybars Kuday kimdir? daha önce hangi dizilerde oynamıştır detaylarına bakalım.

En son Birce Akalay’ın Mezarlık filminde karşımıza çıkan  Aybars Kuday 3. bölümünde Yalçın karakterini bizlere tanıtmıştı. Deli Divane, Şöhret Sandalı gibi dizilerde rol alan Aybars Kuday’ın daha fazla tanınmasını sağlayacak olan karakteri ise Yasak Elma Zeynep’in eşi olarak kariyerine işlenecektir.

Başa dön tuşu