Magazin

Kraliçe geri dönüyor! Esra Erol kahrından ölecek! Müge Anlı ile Tatlı Sert bakın ne zaman başlaması bekleniyor

Son dakika mekanın beklenen sahibi geri dönüyor. Esra Erol kahrından ölecek! Müge Anlı ile Tatlı Sert yakın bir zamanda tekrardan ATV ekranlarında gündeme gelmeye hazırlanıyor. Müge Anlı’nın sunuculuğunu yaptığı ve yıllardır reytinglerde birinci olan Müge Anlı’nın programı her geçen gün daha fazla ilgileri üzerine çekmeye başarıyor. Bu da programın popüler programlar arasında yer almasını mümkün kılıyor. Peki; Müge Anlı ne zaman ekranlara dönüyor? Dahası Müge Anlı yeni sezonda hangi kanalda olacak? İşte detaylar!

Müge Anlı’daydı! Zehir zemberek patladı! ‘ Herşeyime karışıyordu ve iyi yönetemiyordu’

Müge Anlı’nın sunuculuğunu yaptığı programı çözüme kavuşmamış birçok olayı gün yüzüne çıkarak aydınlatıyor. Özellikle kaçırma ve cinayet davalarını dedektiflik becerileriyle çözen Müge Anlı adından sıklıkla söz ettiriyor. Müge Anlı tarafından yapılan açıklamalarda yakın bir zaman dilimi içinde programının yeniden başlayacağını dile getirdi. Başarılı isim programının gelecek sezonlarda reyting rekorları kırmasını beklediğini dile getirdi.

Kraliçe Geri Dönüyor!

Müge Anlı yılların deneyimiyle ATV ekranlarının en çok izlenen programını yapmayı başarıyor. Yapmış olduğu programla adından sıklıkla söz ettiren Müge Anlı birçok kişinin sorununu çözerek hayır duasını alıyor. Müge Anlı ve ekibi Türkiye’de çözüme kavuşmamış birçok cinayet davasını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmayı başarıyor.

Esra Erol’un en büyük rakibi olma unvanını elinde bulunduran Müge Anlı yeni sezonda Eylül ve Ekim aylarında ATV ekranlarında tekrardan yayına başlaması bekleniyor. Müge Anlı ve ekibi yeni sezonda bomba gibi yeni setle ekranlara gelecek. Türkiye’ çözüme kavuşmayan davaları yeni sezonda da aydınlatmaya devam edecek olan Müge Anlı dedektiflik becerileriyle ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor.

Yeni Sezonda ATV’de

Usta sunucu her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor ve daha fazla popüler bir konuma gelmeyi başarıyor. Müge Anlı ve ekibi yeni sezonda ATV ekranlarında fırtına gibi bir giriş yaparak adından en çok söz ettirecek olan program olma unvanına sahip olacak. Müge Anlı ve ekibinin programının reytinglerde yeni sezon ilk 3 mutlaka yer alması bekleniyor.

 

Başa dön tuşu