Magazin

Kocam ensest ilişki delisi! Esra Ezmeci bile yanıtlayamadı! Dallas’ı sollayan soru mide bulandırdı

Psikolog Esra Ezmeci ile programının kurgu olduğu iddiaları yaz mevsimine damgasını vururken, şu sıralar programı bırakıp sosyal medyadan kendisine gelen sorulara akıl veren ve paylaşan Esra Ezmeci bu sayede gündemde kalmakta.

Kendisine yöneltilen sorularla ve verdiği yanıtlarla gündemden bir türlü düşmek bilmeyen Esra Ezmeci yine bir skandal dosyasına imzasını attı. Ensest ilişkilerin sürekli olarak karşısına çıktığı isim Esra Ezmeci yine böyle bir ilişki itirafı ile gündeme çıkmayı başardı.

Fox TV ekranlarında hafta içi gündüz kuşağında özellikle de bayanların ilgi gösterdiği Fulya ile Umudun Olsun programının psikoloğu Esra Ezmeci orada yeterli olarak ününü duyurmuşken şimdilerde tek başına hareket ederek gündeme çıkmayı başarıyor. Adeta Haydar Dümen edasıyla ilişkilere yol göstericilik yapan Esra Ezmeci’ye gelen iğrenç sorular gündeme çıkmayı başarıyor.

Sosyal medya fenomeni haline gelen Esra Ezmeci’ye ne dertler geliyor ne itiraflar. Hepsinde de herkesin şok olduğu gözler önüne seriliyor.

Özellikle de aşk ve ihanet itiraflarıyla ve aldatma hikayeleriyle çok tanınan isim haline gelen Esra Ezmeci’ye gelen bir kaç soruyu derlemek istedik.

Esra Ezmeci’nin takipçilerine ne yapması gerektiği konusunda verdiği akıllar da zaman zaman çok konuşuluyor.

Esra Ezmeci’ye gelen bir soru da hikaye olarak karşımıza çıkmış ve aldatan kocaya herkes ‘böyle koca toprağa girsin’ yorumları yapmıştı.

Sosyal medya üzerinden Esra Ezmeci’nin takipçi kasmasına mahal bu sapıkça sorular olmakta iken herkes merak ederken Esra Ezmeci’nin sosyal medya hesabına girip o sorularla adeta boğuşuyor.

 

 

Esra Ezmeci Instagram hesabından bana soru sor tagi ile kendisine sorulan soruları paylaşırken akıl da veriyor. Yukarıda paylaştığımız sorular neredeyse en masumları olmakta iken geçtiğimiz gün yenge sorusu gündeme çıktı. Yengesinin kendisine devamlı olarak yakınlaşmak istediğini söyleyen bir bireye Esra Ezmeci’nin verdiği akıl da merak ediliyor.

Karısının kendşi sakallarını ve vücudunun kıllarını koparıp yediğini söyleyen bire adam herkesin midesini bulandırırken, Esra Ezmeci’nin de yanıtı bir o kadar itici geldi.

Dürtüsel bozukluk olabileceğini söyleyen Esra Ezmeci, bu sorularla nasıl boğuşuyor diye de merak ediliyor.

Eşinin gay olduğunu söyleyenler mi dersiniz, eşinin ablasına göz dikenler mi… daha neler neler…

Gerçekten psikolojik sorunları olanlara karşı boynumuz kıldan ince ancak işi ensestliğe ve sapıklığa vurup da gündem için soru paylaşanlar….

Başa dön tuşu