Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Çağatay Ulusoy aynı dizi projesi için kolları sıvadı! Yok Artık Hayranları şarap sarhoşu oldu! Herkes toplandı o haberi bekliyor

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranları her an kendilerinden gelecek birlikte çalışma aynı dizi de rol alma gibi haberlerin gelmesi için yatıyor kalkıyor. Peki Kıvanç Tatlıtuğ2un Kral Kaybederse dizisinden ayrılması üzerindeki Çağatay Ulusoy’un etkisi ne?

Kadim dost olarak bildiğimiz Çağatay Ulusoy Ve Kıvanç Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ2un Kral Kaybederse dizisinden ayrıldığını açıklaması sonrasında tekrardan gündeme çıktı.

Ortada yaz aylarında dolanan iddialarda Gülseren Budayıcıoğlu’nun Çağatay Ulusoy’a yine kendi hikayelerinden uyarlanacak olan bir dizide başrol olması için teklif ettiği ve Çağatay Ulusoy’un da bunu kabul etmediği haberi yayılmaktaydı.

Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde de Kıvanç Tatlıtuğ Kral Kaybederse dizisinde oynamayacağını belirtmesi üzerine ortalık karıştı.

Kadına şiddet üzerine kurulan hiç bir projede yer almayacaklarını iddiaya göre iki açıklamıştı. Peki bu iki diziyi red eden iki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy aynı projede mi buluşuyor. Kulislerde Kıvanç tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy üzerine kurulu o kadar çok dedikodu var ki.

Kıvanç Tatlıtuğ’un iddialarında Kadına şiddet dizisi olması ile alakalı olmadığı belirtilirken, Gülseren Budayıcıoğlu’nun eleştiri hedeflerinden uzak durmak adına bu tarz yapımları kabul etmedikleri de belirtiliyor.

İki ünlü isim dijital platformlar için kolları sıvadıkları söylenirken, kendilerini senaryoları kusurlu olan çok yapımın geldiğini söyleyerek, en kusursuzu için beklediklerini de söyledikleri iddia ediliyor.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’u bir projede görmek isteyen sevenlerini üzecek haber geldi. Beraber aynı proje de olmak gibi bir teklif gelmediğini açıklayan ikiliden Çağatay Ulusoy2un Kasım ayında çekimleri başlayacak olan The Tailor serisi için Netflix platformu ile anlaştığı söyleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ise Beren Saat ile çekilecek filmi için kolları sıvadığı biliniyor.

Yakın dostlukları olduğu bilinen Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ, aynı projede olmadıkları ancak bu haberlerin beraber ortak bir iş için bir araya geldikleri için konuşulduğunu söylediler.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy, dünyaca ünlü isimler gibi şarap bağı işine girdikleri öğrenilirken, bağ kurduklarını ve ilerleyen zamanlarda markalaşma hedefleri olduklarını da söyledikleri iddia ediliyor.

Başa dön tuşu