Magazin

Kısmetse Olur’un tonbik gelin adayıydı! Ceyda Kırıcı iğne ipliğe döndü görenler şoke oluyor

Bir dönem herkesin izlediği programlardan olan Kısmetse Olur‘un gelin adaylarından Ceyda Kırıcı verdiği kilolar ile gündem oldu. O dönemler programda kilolu hali dikkat çeken fenomen isim şimdiler de ise iğne ipliğe döndü. Son hali sosyal medyada herkesin dikkatini çekti. Detaylar haberimizin devamında…

2015 yılında yayımlanan Programda Adnan Kızıltaş ile yaşadığı ilişki ile tanınan fenomen gelin adayı daha sonra evlenip bir çocuk annesi oldu. O zamanlar kilolu olan dolgun yanaklı Ceyda Kırıcı şimdilerde incecik bir kadın oldu.

İğne iplik oldu

Yayınlandığı dönemde herkesin büyük ilgi ile izlediği neredeyse her kanalda bulunan evlilik programlarından Kısmetse Olur’a katılan Ceyda Kırıcı yaşadığı ilişki ile adını duyurmuş ve Kısmetse Olur programı ile ün kazanmıştır. Evlilik programlarının yasaklanmasın ile birlikte bütün yayınlar kapatılınca fenomen gelin adayları sosyal medyaya yönelmiş ve fenomen olmuştu. Bu isimlerden biri de Ceyda Kırıcı oldu.

Programın yayınlandığı dönemde Adnan Kızıltaş ile ilişki yaşayan ve kilolu olan yarışmacı şimdilerde anne olduktan sonra verdiği kilolar ile gündem oldu. Kısmetse Olur’un ardından Bu Tarz Benim yarışmasına da katılan Kırıcı, adından söz ettirmeye devam etti.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Ceyda Kırıcı eşi ve oğlu ile pozlarını sık sık paylaşmayı da ihmal etmiyor. Mutlu bir evliliği olan fenomen ismin yeni hali ise dikkat çekiyor. Programın yayınlandığı dönemde kilolu olan Kırıcı, şimdilerde incecik görüntüsü ile şaşkına çeviriyor.

Başa dön tuşu