Magazin

Kerimcan yine uslu durmadı! Bel altı serbest vuruşun dibine vurdu

Ünlü insanların gizlisi saklısı olamaz dedikleri gerçekleri gün gün ifşa edilirken, belki de bu isimlerden kendini en çok ifşalamayı seven isim Kerimcan Durmaz olmakta. Bir de tartışmaları zaman zaman gün yüzüne çıkarken adeta ayar veriyor dedirten yorumları da buna dahil .

Magazin gündeminde sevdiğimiz ünlünün hayatını merak ederken diğer bir taraftan da ilişkileri kadar atışmalarını da keyifle okuduğumuz anlar olmuştur.

Yüz yüze atışma dönemi artık teknoloji çağının gelmesi ile gündemden düşerken, sosyal medya atışmaları artık normal olarak kabul ediliyor.

Kerimcan Durmaz’ın skandal paylaşımları bitmek bilmezken Demet Akalın ile atışması da bu açıklamamıza aslında bir örnek.

Zamanında aralarından su sızmayan tek bir lafa tek bir bakışa aralarının bozulduğu ünlüler arasında Demet Akalın ve Kerimcan Durmaz da yer almakta.

Özellikle de kendini kaybetmeye müsait bu ünlüler zaman zaman bel altı serbest vuruş yapabiliyor. Öyle ki aslında çok da hoş olmayan bu kavgalar da ezen ezilene ‘bak seni ezdimvari’ bakışları ile daha da sinir verici bir duruma düşebiliyor.

Bilindiği üzere Kerimcan Durmaz Demet Akalın dostluğunu bilmeyen yoktur. Öyle ki bir arada fotoğraf paylaşmaktan sıkılmayan iki ünlü ismin birbirlerine sonradan bel atı vurduğu paylaşımları çok konuşulmuştu.

Kerimcan Durmaz’ın uçak skandalı sonrasında Demet Akalın sessiz kalmamış ve ‘kocamdan utandım’ demesiyle ikilinin arasına kara kedi girmişti.

Kerimcan Durmaz’da Demet Akalın’a gönderme yaparak eski klibinde giydiği bir kıyafeti paylaşarak ‘ay bunu giyende…’ yorumunu yapıştırıvermişti.  Demet Akalın’da geri vites yapar mı ‘G.t olana yok arkadaş ya da dost’ şarkısıyla gönderme yapmıştı.

Demet Akalın İbrahim Kutluay’ın büyük aşkını bitirdiği iddia edilen Demet Şener’in de böyle mustarip bir olayı akıllara gelmekte.

Ece Erken ‘Demet Akalın’ın kıyafetleri kapıya atıldı2derken, Demet Şener’de şerefi üzerine yemin ederek böyle birşey olmadığını açıklaması sonrasında ortalıkta şeref meref meselesi yeminler uçuşmaktaydı.  Daha da ileri gidildiği günlerde Demet Akalın bu aşk için şarkılar yazmış ve atarlı giderler şarkılar kraliçesi olarak anılmıştı.

 

Başa dön tuşu