Magazin

Keremcem Gül Masalı ile Tekrardan Hayranlarının Karşısında

ATV’nin beğenilen dizilerinden birisi olmayı başaran Gül Masalı dizisinde ünlü oyuncu Keremcem uzun yıllar ardından tekrar izleyenleri ile buluştu. Keremcem yeni oynamaya başladığı Gül Masalı dizisinde kariyer basamaklarında bir ilki yaşıyor. Ünlü oyuncu Keremcem uzun yıllar boyunca bir dizide yer almamıştı. Hayranlarının gözleri ise Keremcem’ i arıyordu.

Sonunda Beklenen Oldu ve Keremcem Sahnelere Döndü

Ünlü oyuncu Keremcem Gül masalı dizisinde başrolü alarak dizi sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Keremcem’ in ise Gül Masalı dizisindeki canlandırdığı karakterin adı Fuat oldu. Fuat isimli karakter ile kariyerine bambaşka bir soluk getiren oyuncu kendini özleyen hayranlarını sevindirdi.  Keremcem pandemi döneminin yaşanması ile birlikte müzik ile ilgilenmek ve müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yakın zamanlarda yeni parçaları ile hayranlarını sevindirmiş ve ilgilerini tekrardan kazanmıştı.

 Keremcem Bu Zamana Kadar Neler Yaptı?

Keremcem 1977 yılında Muğla’ da doğdu. Gerek oyunculuğu gerekse müzik sektöründeki başarıları ile gündeme geldi. 2019 yılında ise Kimse bilmez adlı dizide başrol görevini üstlenerek dizi sektörüne devam etmeye karar verdi. Dijital dizi olarak ise Yetiş Zeynep adlı projesini sürdürdü. Yaklaşık olarak iki yıldır TV piyasasında gözlerden uzak yaşayan Keremcem Gül Masalı dizisine hızlı bir giriş yapmasında sonra hayranlarının sevinmesine sebep oldu. Keremcem’in ise diziye bu denli hızlı bir giriş yapması herkesi şoke eden bir gelişme oldu.

Gül Masalı Dizisi İçin Saçlarını Uzattı

Herkes tarafından sevilen bir sanatçı olan Keremcem Gül Masalı dizisi için saçlarını atkuyruğu yaptığını ifade etti. Hali hazırda ve aklında bulunmayan dizi projesine hızlı bir giriş yaptığını ve Gül Masalı’na güçlü bir karakter ile giriş yapmanın çok zevkli bir iş olduğunu bildirdi.  Yeni bölümünün merak ile beklendiği ATV’ nin sevilen dizileri arasında yer alan Gül Masalı’nda Keremcem hayranları da merak içerisinde bekliyor. Gül Masalı dizisinin diğer oyuncuları ise şunlar; Gülper Özdemir,  Gonca Aydın,  Endüstri mühendisi, Erdem Kaynarca, Toprak Atabey, Sarp Can Köroğlu, Arda Seçkin, Zehra Yılmaz.

Başa dön tuşu