Magazin

Kasaba Doktoru’ndan aniden fırlayıp kaçmıştı! Dijital dünyaya adım atacak! Süper Kahramanlar Altay Meryem’i…

Kasaba Doktoru dizisinin en çok sevilen karakterlerinden biriydi. Şimdi yepyeni projesine adını altın harflerle yazdırmak için geliyor. Kasaba Doktoru Ayperi’si Edanur Gülbudak, 8 Nisan’dan beri sadece 14 bölümü yayınlanan ve sezon finali yapan Kasaba Doktoru dizisinde senaryosu bittiği için ayrılmıştı.

Bu ayrılık Edanur Gülbudak’a çok yaramış dedirtecek bir proje ile karşımıza çıkacak olan oyuncu dijital platformda olacak.

TRT dijital için çekimlerine başlanması planlanan Süper Kahramanlar Altay Meryem’i olarak karşımıza çıkacak isim Kasaba Doktoru Ayperi’si Edanur Gülbudak olacak.

Sezon dizilerinin sonlarında ve başlarında vedalar ve merhabalar olurken, bir projeye veda edip hemen soluğu başka dizilerde de alanlar var. İşte Edanur Gülbudak Çağla Kızılelma’nın yazdığı Kasaba Doktoru dizisinden apar topar çıkmıştı. Sevenlerini üzen ayrılık sonrasında Edanur Gülbudak Süper Kahramanlar Altay dijital dizisinde Meryem karakterini tanıtacak.

Arda Sarıgün’ün yönetmenliğini yaptığı Kasaba Doktoru dizisi bir süredir merakla beklenmekteydi. Diziden ayrılanlar olduğu kadar diziye yeni dahil olan oyuncular da olacak.

Hikayesinin bitmesi üzerine diziden ayrılan ünlü oyuncu diziye ve set arkadaşlarına vedasını sunarken, yepyeni projesi ile alakalı da açıklama yapmadan duramadığı öğrenildi.

Beni Bırakma dizisi ile kariyerinin zirvesini oluşturmaya başlayan güzel oyuncu bir çok projeden teklif alırken, yine TRT yapımında olası sevenlerini mutlu etti.

Günlük dizi Beni Bırakma ile 630 bölüm boyunca adeta evimizden biri gibi olan Edanur Gülbudak, TRT dijital de çekilecek olan Süper Kahramanlar Altay dizisine adeta can ekleyecek.

6 süper kahramanın günümüz dertleriyle baş etmek üzere türlü türlü kahramanlıklara imzasını atacağı Süper Kahramanlar Altay dizisinde oyuncunun karakteri de belirlendi. Edanur Gülbudak Süper Kahramanlar Altay  dizisinde Meryem karakteri ile bizlerle olacak.

TRT Dijital ile 4 sezonluk anlaşma yapan ve her sezonunun da 7 bölümden oluşması planlanan Süper Kahramanlar Altay dizisi bir çok dikkat çeken isim de olacak

 

Başa dön tuşu