Magazin

Karpuz güzeli TikTok Ece Ronay’dan bacak şov! ‘ Kocan hiç utanmıyor mu’

TikTok fenomenliğinden şarkıcılığa videolardan ünlü olma yolunda gelen ilk isimlerden Ece Ronay uzun süredir tanıdık bir isim. Mehmet Ali Erbil ile ifşaları sonrasında çok konuşulan, kendisine mi iftira atılıyor yoksa kendisi mi iftira atıyor bir türlü çözülemeyen olaylar zincirinin müdavimi Ece Ronay, çok konuşuluyor.

Ece Ronay’ın 1 milyonu aşkın takipçisi aslında ne için takip ettiğini de bilmiyor yorumları yapılırken, Mehmet Ali Erbil’i ifşa etmeden öncesinde özellikle de  video paylaşımları ile gündemdi. Geçtiğimiz Temmuz ayında doğum yapan Ece Ronay, güzeller güzeli oğlu ile pozları çok konuşulurken, şimdi de bambaşka bir iddia ile gündeme çıkmayı başarıyor.

TikTOk’un önemli isimlerinden kabul edilen Ece Ronay, çıkardığı şarkılar ve çektiği klipler ile de adından çok bahsettirirken, başarısı ile de çok konuşuluyor.

Sevgilisinden hamile kalması sonrasında evlenen Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’in iğrenç olarak yorumlanan resimlerini ifşa etmişti.

Geçtiğimiz Ocak ayında sevgilisi Mehmet Bilir ile evlenen Ece Ronay, sosyal medya hesabından paylaştığı resimler ile çok konuşuluyor.

Hem Mehmet Ali Erbil hakkında olumsuz düşüncelere mahal veren Ece Ronay’ın bu ifşasına Mali’nin yakınları da dahil olmuştu.

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Ali Erbil’in kendisine çirkin teklifler içeren mesajlar attığını sosyal medyasını da paylaşan Ece Ronay  sessiz kalmamış adeta gündeme bomba gibi düşmüştü

Temmuz ayında oğlunu kucağına alan ünlü isim herkesi şaşkına çevirirken her paylaşımı olay olan ve hamile iken de rahat bir şekilde bikinilerini giyip fotoğraf paylaşan Ece Ronay son paylaşımı ile yine yok artık dedirtti

TikTok fenomeni olarak hayatımıza giren Sonrasında da şarkıları ile gündeme çıkan Ece Ronay geçtiğimiz zamanlarda Mehmet Ali Erbil ile işbirliği içerisindeydi . Ancak Mehmet Ali Erbil’in kendisine Başka gözle baktığını anlayamadığını itiraf eden Ece Ronay kendisine atılan mesajları ifşa etmişti

Çok büyük gerilim yaşayan ikili son zamanlarda suskunluğa bürünmüştü

Geçtiğimiz günlerde Ece Ronay telefonunda aşkitoşkom isimli biriyle konuşmasını ekran görüntüsünü ekleyip metresin bir ben etmedi mi yorumuyla paylaşması tekrardan gündeme çıkmasını sağlarken oğlu Miran’a kucağına almasına rağmen durmuyor dedirten paylaşımlarına da devam ettiği gözler önüne serildi .

Son zamanlarda adını başarıları ile duyuran Ece Ronay kliplerine kaldığı yerden devam ediyor. Lohusalık günlerini atlatan Ece ronay hamilelik kilolarında kurtulur kurtulmaz bikinisini giyip sosyal medyada paylaştığı o eli belinde paylaşımı ile fiziği tekrardan çok konuşuluyor

Ece Ronay’ın bu paylaşımı sonrasında yapılan yorumları sevenlerini çok üzmüştü ‘Kocan utanmıyor mu pozdan’ ‘ Görgüsüz’ yorumları yapılan Ece Ronay sessizliğini bozmamıştı.

 

Başa dön tuşu