Magazin

Kardeşlerim yeni sezon ne zaman başlayacak! Yeni sezon isimleri bomba gibi

Kardeşlerim yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu nihai sonuçlandı.  3 Eylül de başlayacağı açıklanan Kardeşlerim dizisi hakkında güncel gelişmeler mevcut ve Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosu genişliyor.

Geçtiğimiz sezonda yeni başlayan dizilere biraz yenilse de ATV’nin dizisi Kardeşlerim; adeta küllerinden doğacak detaylarla bu sezon gümbür gümbür gelecek sahnelere ortaklık ettirecek.

Peki Kardeşlerim dizisi hakkındaki güncel gelişmeler neler

Kardeşlerim 3 . sezon için tüm hazırlıklar tamam. Sadece başlaması kaldı. Yaz sezonu finali tüm dizi izleyicilerini artık sıkarken, izleyicinin severek takip ettiği yapım için artık açıklama yapılması beklenmekteydi. İşte Kardeşlerim  dizisi de bu yapımlar arasında yer alıyor. Ve 3. sezonu ile de merakla bekleniyor.

Sevilerek takip edilen bu proje ile ilgili tüm detaylar oluşturulup sadece açıklama yapılması beklenirken, izleyicisine tüm güncel gelişmeler sunuldu. 3 Eylül de ekranlarda 3. sezona merhaba diyecek olan Kardeşlerim dizisi, yeni sezon ilk bölümü merakla bekleniyor.

Kardeşlerim dizisi ile alakalı tüm güncel gelişmeleri yakından takip ediyor ve siz severek izleyen izleyicisine de anında sunuyoruz

Kardeşlerim dizisi yeni sezonunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coskun, Yiğit Koçak, Onur Seyit Yaran, Ahu Yağtu ve Evrim Doğan gibi isimler ile birlikte olacağız.

Yani geçtiğimiz sezonda da olduğu gibi yeni sezonda da Kardeşlerim dizisi çok iddialı devam edecek.

Dizi, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da reyting rekorları kıracak mı bilinmez diziyi severek takip edenler yeni dizilere yenilecek mi merakla sonucu bekliyor.

 

 

Başa dön tuşu