Magazin

Kardeşlerim dizisi tıpatıp gerçek oldu! Senaryoyu Bir Şansım Olsa mı çaldı Kardeşlerim mi? bilinemedi

Yürekleri burkan bir hikaye ile 3. sezonuna bomba gibi giriş yakan Kardeşlerim dizisi hikayesinin bir benzerinin gerçek hayatta yaşandığını biliyor muydunuz. Kardeşlerim dizisi bu akşam 60. bölümü ile ekranlarda olacak.  İlk başladığı sezonda reyting rekorlarını kıran Gönül Dağı dizisinin ensesine yapışan ve dibine kadar gelen Kardeşlerim dizisi Gönül Dağı oyuncularındaki muamma sebebiyle reytinglerde tökezlerken zaman zaman yerini almaktaydı.

Geçtiğimiz sezon yayınlanan Bir Şansım Olsa programında yaşanan bir olay adeta Kardeşlerim dizisinin konusunu ele alırcasına benzemekteydi. Ve akabinde de herkes Bir Şansım Olsa düzmece olaylar ile Kardeşlerim dizisini taklit ediyor yorumlarını yapmıştı.

Bir Şansım Olsa geçtiğimiz sezon yayınlanan bir bölümünde işlenen olayda Kardeşlerin anne babası ölümü sonrasında sokakta kalmaları, akrabaları tarafından kabul edilmemeleri ve kardeşlerinden birinin ölmesi gibi olaylar zinciri yaşanırken, O dönem zaten yeni başlamış Kardeşlerim dizisi konusu benzerliği ile de çok konuşulmuştu.

Yayınlandığı ilk bölümden beri Kardeşlerim dizisi izleyicilerin gönlünde taht kurarken diğer bir yandan da kahreden konusu ile de herkesin yüreğini burkmaktaydı.

Bir Şansım Olsa geçtiğimiz sene yayınlanan bir bölümünde kardeşler babalarını bir trafik kazasında kaybetmiş ve anneleri de halasının yüzünden öldüğü iddia edilmişti.

Öykü ve Ali isimli iki kardeş kardeşlerine bakabilmek adına tüm yaptıklarını anlatırken, halasının ise annelerine yaptıklarını söylerken gözyaşları hakim olmuştu.

Küçük yaşta hayat atılan iki kardeş akıllara Kardeşlerim dizisini getirmişti.

Ve akabinde de küçük kardeşlerinin ise bakamamaktan öldüğünü açıklamaları herkesi adeta kahretmişti.

Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlarda olan Kardeşlerim dizisi konusu da buna büyük benzerlikler göstermekte. 4 kardeşin ana babalarını kaybetmeleri sonrasında ki hayat mücadelesi anlatılmakta.

Trafik kazasında ana babasını kaybeden 4 kardeşin amca ve yengesi tarafından dışlanmışlığının anlatıldığı Kardeşlerim dizisi Gönül Dağı dizisi ile 2 sezondur kafa kafaya mücadele sergilemekte.

Küçük kardeşlerinin okuması için canla başla verilen mücadelenin anlatıldığı Kardeşlerim dizisi bu sezon Gönül Dağı dizisinin eksik başlaması ile o dizinin yerini alacağa benzerken,  geçtiğimiz sezonun aksine reytingler dizinin kemik izleyicisi tarafından merakla her hafta beklenmekte.

Başa dön tuşu