Magazin

İzleyicisine çok büyük ayıp! Bu yapılır mı? Aziz Murat Yıldırım yüzünden mi bitti! İşte sonu bile olmayan dizi

Sonu bile olmayan dizi yapmışlar dedirten Aziz dizisi hakkında son dakika verilen final haberi takipçilerini şok etti. İzleyicisi yeni sezonu merakla bekliyordu. Ancak ayıbın en büyüğü yapıldı denilen final haberinde izleyiciye çok büyük ayıp yapıldığı söylendi.

Aziz dizisi geçtiğimiz sezon çok büyük iddia ile başladı. Reytinglerde de aslında güzel ilerliyordu Aziz. Murat Yıldırım’ın Ramo’dan sonraki büyük hamlesi Aziz dizisi iken final kararı ardında yatan sır perdesinin de Murat Yıldırım olduğu iddia ediliyor.

Veda bile etmeden final yapan Aziz dizisi Murat Yıldırım sayesinde final yaptı iddiaları sosyal medya da konuşuldu.

Aziz dizisi resmi hesabından yapılan açıklama  “Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde iken, geçtiğimiz günlerde Murat Yıldırım’ın senaryoyu beğenmediği söylenmekteydi.

Aziz dizisi senaristinin değiştiği ve sonrasında Murat Yıldırım’ın Aziz yeni senaryosunu beğenmediği ve dizinin kemik kadrosunda çatırdama olduğu söylenmekteydi.

Sonrasında ise Murat Yıldırım’ın Aziz dizisinde ayrıldığı söylenmişti

Amerika’dan açıklama yapan oyuncu böyle birşeyin olmadığını beyan etmiş ve akabinde de sular durulmuştu

Herkes Aziz yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunu sordukça Murat yıldırım Amerika’dan dönmemişti.  Dönmedikçe de şaibeler devam ediyordu. Diziye yeni oyuncuların bile katıldığı gerçeğinden sonra dün apar topar final kararı alındı

Öyle ki Aziz dizisi final bölümü bile çekilmeden geçtiğimiz sezon final yapmış oldu

Bu durumda kime ayıp yapıldı. Yapımcılar oyunculara mı ayıp etti yoksa diziyi merakla bekleyen izleyiciye mi?

Başa dön tuşu