Magazin

İrem Derici frikik vermemek için 4 bin Euro ödediği göğüslerini elledi! Herkes gülmekten yıkıldı

Kendisi giyinen, kendisi soyunan, kendi ile dalga geçecek kadar alçak gönüllü, çılgın… İrem Derici için daha ne diyebiliriz ki. Açık seçik hallerini de yerine göre paylaşan İrem Derici açık sözlülüğü ile alakalı göğüslerindeki silikonlarından bahsederken herkesi kırdı geçirdi.

Kendine olan güveni, kendine olan barışıklığı ile şımarık tabiri ile çok sevilen isimler arasında İrem Derici ön sıralarda yer almaktadır.

Katıldığı canlı yayınlarda da kırıp geçirdiği herkesi kahkaha krizine soktuğu bilinen İrem Derici geçtiğimiz aylarda paylaştığı short videosunda kendi kendini çekerken göğüs frikiği vermemek için adeta nasıl bir savaş verdiğini biliyor musunuz?

Bikinisinde göğüslerinin açılacağını kameradan fark eden ancak yayını da bozmayan İrem Derici, göğüslerini elleyerek kapatmaya çalışması sosyal medya da çok konuşulmuştu.

İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan İrem Derici birbirinden çarpıcı itiraflarda bulundu. Göğüslerinin silikon olduğunu itiraf eden İrem Derici, bu hale gelebilmeleri için servet ödedim demekten de kendini alamadı.

İrem Derici’ye sorulan en beğendiğin yerin neresi soruna verdiği yanıt herkesi kırıp geçirdi

İrem Derici bu soruya “Aa memelerim. Çok seviyorum çünkü gerçek değil. Hayatımın yatırımıdır yani ben yaptırdığım dönem Euro-dolar böyle değildi.

4 bin euro’ya yaptırdım ben bunları, satsam hepimiz köşeyi döneriz ve güzel yapıldı, yurt dışında tanıştığım insanlar hiç anlamıyor.” ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

Başa dön tuşu