Magazin

İlker Ayrık’ın programı Kazanan Restoran final mi yapıyor? Neden Ne zaman?

Yemek programlarının günümüzde çok reytinglere kavuştuğu günümüzde İlker Ayrık’da bu furyaya kapılarak biraz da olsa farklı format ile yemek programında karşımıza çıktı. Ancak her hafta yayınlanan İlker Ayrık’ın programı Kazanan Restoran final kararı aldı.

Twitter’dan yapılan son dakika açıklama ile 7 Eylül Çarşamba akşamı 15. bölümü ile final yapacak.

Belirli bir izleyici kitlesine hakim olan İlker Ayrık’ın fanları Kazanan Restoran’ın final kararı almasına tepkisini gösterirken, Fox TV yaptığı paylaşım ile #KazananRestoran‘da sizce kim kazanacak?  Final bölümüyle yarın 20.00’de FOX’ta açıklamasını yaptı.

Her hafta yayınlanan ve restoran şeflerini yakından takip ettiği Kazanan Restoran programı yayın hayatı fazla uzun sürmese de izleyici İlker Ayrık’ı tekrardan ekranlarda görmek istiyor

Kazanan Restoran final ne zaman?

Kazanan Restoran yarın akşam (7 Eylül) Çarşamba akşamı yayınlanacak olan son bölümü ile ekranlarda olacak? Kazanan Restoran 15. bölümü kim kazanacağı final birincisi merakla bekleniyor

Kazanan Restoran neden final yapıyor?

FOX TV ekranlarının yemek konseptli programı Kazanan Restoran Yeni sezon dizilerinin yavaş yavaş başlaması ile birlikte izleyicisinin başka kanallara kayması ve reytinglerde yaşanan düşüş sebebi ile final yapıyor.

 

Başa dön tuşu