Magazin

İliklerine kadar aşk sarhoşu olan Ebru Gündeş evlendi! Rassan Khoshnaw için ülkeyi terk ediyor

Ebru Gündeş ani bir kararla evlendiği söyleniyor. Ünlü Sanatçı Ebru Gündeş Şubat ayından beri birlikte olduğu iş adamı ilke evlendi.

Ebru Gündeş’in yeni kocasının kendisinde 12 yaş küçük olduğu öğrenilirken, Ebru Gündeş’in 6 aylık sevgilisi ile sessiz sedasız evlenmesinin ardında yatan sır neydi?

1990’lı yıllarda yıldızı parlayan ve tam da kaset çekimleri sırasında fenalaşıp sonrasında da beyin kanaması geçiren Ebru Gündeş o dönemde tüm sevenlerini kahretmişti.

 

 

Yurt dışında tıp okullarında Ebru Gündeş’in beyin kanaması geçirdiği kayıtların derslerde gösterilip tanıtıldığını biliyor muydunuz? Kameralar önünde beyin kanaması geçiren Ebru Gündeş’in o gülerek yere yığıldığı anlar yabancı bir üniversitede ders olarak gösteriliyor.

Ebru Gündeş sevgilileri ile asla göz önünde olmayan isimlerin en başında gelmekte. Ancak Şubat ayından beri Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı bir fotoğrafın ifşa olması sonrasında ortaya çıkmıştı. Iraklıİş insanı Rassan Khoshnaw ile birlikte olduğu görüntülerinden sonra geçtiğimiz gün de Ebru Gündeş’in sessiz sedasız kendinden 12 yaş küçük sevgilisi ile apar topar evlendiği duyuldu.

 

 

Öyle ki Ebru Gündeş hakkında şok iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Iraklı iş insanı ile evlenen Ebru Gündeş’in ülkeyi terk edeceği de söyleniyor.

Geçtiğimiz ŞLubat ayında çiftin sevgili oldukları iddia edilmiş ancak çift hiç bir arada gözükmemişti. Rassan Khoshnaw ile sessiz sedasız evlendiği iddia edilen Ebru Gündeş hakkındaki detaylar o fotoğraflar sonrasında kesinleşti.

Ebru Gündeş’in Dubai de evlendiği öğrenilirken, Reza Zarrab’dan olan kızı için Dubai’den okul baktığı ve temelli oraya yerleşeceği iddia ediliyor.

Sadece konseri olduğu zaman Türkiye’ye geleceği iddia edilse de konu ile alakalı Gündeş’ten henüz bir açıklama gelmedi.

Başa dön tuşu