Magazin

İkinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Fahriye Evcen karnı burnunda pozları ağızları açık bıraktı, bu nasıl hamilelik

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu oğlu Karan’dan sonra bir kez daha anne olmak için gün sayıyor. Hamilelik pozları ile sık sık gündem olan Evcen son paylaşımları ile herkesi şaşkına çevirdi. Detaylar haberimizin devamında…

Evim Sensin, Yaprak Dökümü gibi yapımlarda rol alan Fahriye Evcen son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun rolü ile karşımıza çıkan ünlü oyuncu bugünlerde ikinci bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Sosyal medya hesabından çoğu zaman karnı burnunda pozlar paylaşan güzel sanatçı hayranlarını da şaşırtıyor.

“Bu nasıl hamilelik”

2017 yılında Burak Özçivit ile dünya evine giren Fahriye Evcen, 2019 yılın da oğlu Karan’ı dünyaya getirdi. İlk hamileliği ile sık sık konuşulan ünlü güzel şimdi de ikinci bbeği ile gündem oluyor. Hamilelik pozları ile sosyal medyada adından söz ettiren Evcen, paylaştığı pozlar ile hayranlarının beğenisini topluyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Fahriye Evcen, hamile rağmen hala fit bir görüntüye sahip olması da dikkat çekiyor. Evcen’in takipçileri “Bu nasıl hamilelik” diyerek Evcen’in pozlarına şaşırıyor. Sakin bir hamilelik dönemi geçirmeye çalışan Fahriye Evcen, ara ara paylaşımlar yapmayı da ihmal etmiyor. Belirgin olan karnı ile dikkat çeken ünlü oyuncu siyah tulumu ile deniz kenarında pozunu paylaştı. Fahriye Evcen güzel pozuna eşi Burak Özçivit’ten yorumda gecikmedi. Özçivit eşinin fotoğrafına kalpli emoji bıraktı.

Başa dön tuşu