Magazin

İbrahim Tatlıses ölümden döndü çocukları barıştı! Sahnede…

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses dün yaptığı kazada ölümden döndü. Tatlıses’in aracı ve bir kamyonet çapıştı 8 kişi yaralandı. Kazada arabaya sıkışan sanatçı hemen tedavi altına alındı ve çocukları İdo Tatlıses, Dilan Çıtak ve Ahmet Tatlıses hemen yanına koştu. İki ayağı kırılan İmparator tekerlekli sandalye ile sahneye çıktığı anlarda kızı ve oğlu arasındaki buzlarda eridi. Detaylar haberimizin devamında…

İbrahim Tatlıses geçirdiği korkunç kaza sonucu hayranlarını korkuttu.  Tatlıses’in kaza yaptığını duyan çocukları hemen yanına koştu ve yalnız bırakmadı. Kırık bacakları ile sahneye çıkan ve hayranları ile şarkılar söyleyen sanatçının bir süredir küs olan çocukları Dilan Çıtak ve İdo Tatlıses sahnede birbirlerine sarılarak aralarındaki buzları eritti.

Babaları kaza yapınca barıştılar

Bodrum Yalıkavak yolunda İbrahim Tatlıses’in minibüsü ve bir kamyonet yağış yüzünden kayganlaşan yolda çarpışmıştı. Ünlü sanatçı aracın içinde sıkıştığı için ayaları kırıldı. Sağlık durumu iyi olan Tatlıses, yine de konserini iptal etmedi ve tekerlekli sandalye ile şarkılarını söyledi. Çıtak ve İdo’nun sahnede babalarını yalnız bırakmaması dikkat çekti. Tatlıses’in kızı ve oğlu sahnede sarılarak şarkı söyledi. Aralarındaki buzları eriten kardeşlerin küslüğü bu vesile ile son buldu.

İbrahim Tatlıses’in mahkemelik olduğu oğlu Ahmet Tatlıses’te babasını yalnız bırakmadı. Kazayı duyan Ahmet Tatlıses hemen yanına koştu. Hastanede de ziyaret eden Tatlıses, “Beni Polat Yağcı aramıştı. Olay yerine gittik. Bayağı kötüydü. İtfaiye ekiplerimiz, bütün ekipler çalışıyordu. Büyük bir kaza atlattılar. Şimdi yanından çıktım. Doktorlarla da görüştüm. Sağlık durumu iyi. Buna da şükür… Gerçekten büyük bir kaza… Hepsi, diğer yaralı arkadaşlar da iyi çıkmış. Allah’ın takdiri diyelim, buna da şükür… Allah korusun kendilerini…” şeklinde konuştu. Daha sonra oradan ayrıldı.

Başa dön tuşu