Magazin

İbrahim Kutluay ve Demet Şener’in oğulları kocaman oldu! Ömer’in son haline bakın babasına ne kadar benziyor

Bir zamanların ünlü manken ve oyuncusu olan Demet Şener ile hayatını birleştiren ünlü basketbol oyuncusu İbrahim Kutluay’ın zaman içinde 2 çocuğu oldu. Kısa evliliklerinin ardından mutlu bir şekilde hayatlarına devam eden çiftin sosyal medya hesaplarından yayınladıkları fotoğraflarda çok belli olmasa da magazin haberinde görüntülenen Ömer’in İbrahim Kutluay ile olan benzerliği sosyal medyada oldukça fazla konuşuldu.

Çift Ömer’in küçüklük fotoğraflarını zaman zaman yayınlıyorlardı. Fakat geçtiğimiz gün tatilde yanyana görüntülenen Ömer ve Kutluay’ın benzerlikleri hayranları tarafından şaşkınlık ile karşılandı. İki yakışıklıyı bir arada gören sevenleri haberin altını olumlu yorumları ile doldurdular. Ömer’in boyunun uzun olması da babası gibi basketbolcu olur mu sorusunu akıllara getirdi.

Aralarında ki Benzerlik Şaşırttı

Kısa ve mutlu bir evliliğin ardından boşanma kararı alan Kutluay ve Şener çiftinin Ömer ve İrem isimli iki çocuğu oldu. Bu çocuklarından Ömer ile Çeşmede tatil yapan Kutluay burada magazin basınına yakalandılar. Babası ile arasında ki benzerlikler oldukça fazla olan Ömer’in babası ile olan mutlu dakikaları kameralara yansıdı.
Birlikte mutlu zamanlar geçirdikleri her hallerinden belli olan baba oğlun bu pozları sosyal medyada kendine yer bulmayı başardı.

Basketbolcu olan Kutluay yüksek performansı ile gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında birçok hayran edinmeyi başardı. Binlerce takipçisi olan basketbolcuyu sevenleri sosyal medyada asla yalnız bırakmıyor. Her fotoğrafı yüksek beğeni ve yorum alıyor.

Baba Oğula Beğeni Yağmuru

Oğlu ile tatiline devam eden Kutluay’ın oğlu ile fotoğraflarının sosyal medyaya düşmesinin ardından yorumlar gecikmedi. Henüz 13 yaşında olmasına rağmen boyu babasına yetişen Ömer’in bu görüntüsü babasına oldukça benzetildi. Tatilin zevkini sonuna kadar çıkaran ikili bir süre güneşlenmeyi tercih ettikten sonra denize girip burada eğlenmeye kaldıkları yerden devam ettiler.

Kutlay resimlerde fiziği ile daha ön plana çıkarken oğlu ise yüz hatlarının babasına benzerliği ile kendinden söz ettirmeyi başardı. Basketbolcunun birçok hayranı Ömer’in ilerleyen yaşlarda babasının adeta ikizi olacağını belirttiler.

Başa dön tuşu