Magazin

Fenomen Naz Mila şarap kadehi ile göğsünü kapattı sandı! Youtube dar geldi Öyle muz yemekle olmuyor bu işler dedirtti

Bir zamanların evlendirme programının o akıllı usturuplu kızıydı Naz Mila. Evlendirme programında bile inanmayın bu kadına dedirten görüntülerin ifşa edilmesi Naz Mila’nın hiç mi hiç umrunda değildi.

RTÜk’ün izdivaç programı rezilliklerine son vermesi sonrasında esas amaçları soyunarak para kazanmak olan bir çok kişi sosyal medyaya yöneldi. Ve öyle ki şu bahsettiğimiz şöhret peşinde olan kimilerinin milyondan fazla takipçisi var.

Naz Mila’da bu isimlerden olduğu söyleniyor.

Fenomen Naz Mila Instagram hesabında öyle paylaşımlar yapıyor ki Naz Mila erotik pozları erkeklerin adeta rüyasına girercesine gündeme çıkıyor.

Evlenecek iken vazgeçen tabii ki de bu durumunda kurgu olduğu bilinen Naz Mila bir açıldı pir açıldı.

Youtube, Periscope gibi platformlarda canlı yayın açtığı ve en transparan hallerini paylaştığı söylenen fenomen Naz Mila’nın estetik üzerine estetik geçirdiği gerçeği göğüslerini paylaşması ile ortaya çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde Naz Mila bir eğlence mekanında eğlence mekanının sahibiyle eğlenmekteydi.

Bu anlar ilk başta sosyal medya da komik olarak yorumlanırken, dans ettiği adamın kendisinin göğüslerine baktığını fark ettiği hatta rahatsız olduğu bile söylendi.

Naz Mila adam ile oynadığı anları paylaşarak bir de ‘Yedi adam yedi’ sözleri ile göğüslerinin göz önünde olduğunu gösterdi.

Naz Mila Instagram hesabı 1 milyonu aşkın kişi tarafından takip ediliyor. İlk başlarda ağlama duvarı olan Naz Mila’nın hesabı adeta göğüs ve popo şov olarak adlandırılıyor.

Cüretkar pozları olduğu kadar cüretkar videolarına da sıkılmadan devam eden Naz Mila, yeşil kıyafeti ile göğüs uçlarını gösterdiği ve ellediği anlar herkesin diline dolaşıyor.

Eli ayağı dolaşan herkesin yorum yaptığı fenomen Naz Mila reklam ve tanıtım diye adeta soyunuyor da soyunuyor…

Naz Mila’nın hala daha Instagram hesabı mavi tikli olmamışken, bunu göğüslerini göstererek ve elleyerek mi yapacaksın diyen bir çok kişi bulunuyor.

Öyle ki kendini ne olarak tanıttığı bilinmeyen bir ara oyunculuğa soyunan Naz Mila, youtube canlı yayınında ortaya atılan iddialarda kendisinin fiyatını bile söylüyor yorumları kaydı sızdırılması sonrasında ortaya çıkmıştı.

Başa dön tuşu