Magazin

Herkese ahlak dersi veriyordu! Seren Serengil itiraf etti ” Uyuşturucudan…”

Son zamanlarda magazin dünyasına dair yaptığı açıklamalar  ile sık sık adından söz ettiren Seren Serengil uyuşturucu açıklamasın ile yine gündem oldu. Söylemezsem Olmaz programının hem yorumcularından hem de sunucularından olan Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı’nın olaylı görüntüsü üzerine “Uyuşturucu operasyonunda tutuklandık” demişti. Bu sözler ile gündem olunca şaşırtan bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizin devamında…

“Benim geçmişim temiz”

Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in magazin haberlerine dair yorumlarını Söylemezsem Olmaz isim programda yapıyor. Ünlülerin özel hayatları ile ilgili söyledikleriyle sık sık öne çıkan isimlerden biri de Seren Serengil. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı’nın katıldığı bir davette ortaya çıkan görüntüleri olay olmuştu. Subaşı’nın uyuşturucu kullandığı iddia edilmişti. Bu durum üzerine, Seren Serengil de “Uyuşturucu operasyonunda tutuklandık” dedi ve konuşulmaya başlandı.

Bir dönem mide ameliyatı olarak zayıflamak isterken sağlık sorunları yaşamaya başlayan, hatta neredeyse ölümün eşiğine gelen Seren Serengil, ünlülerin dünyasına ilişkin yaptığı açıklamalar ve yorumlar ile gündem olmaya devam ediyor. Şeyma Subaşı’nın olayı üzerine Seren Serengil, “Uyuşturucu operasyonunda tutuklandık” deyince çok konuşulmaya başlandı. Bu durum üzerine Serengil açıklama yaptı ve olayın gerçek yüzünü anlattı. Seren Serengil, “16 yaşında İsviçre’de okurken annem evlilik kararı aldı. Benim tatilim varken evleneceği kişiyle beni tanıştırdı. O kişinin abisi Interpol’dan aranıyormuş. Annemle evleneceği kişinin soyadı aynı olduğu için bizi karakola davet ettiler. Tercüman bulamadıkları için bizi beklettiler. Benim geçmişim temiz” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu